Články

Tipy a triky při vaření

V této sekci najdete různé rady jak připravovat suroviny, jak vařit, jak se vyznat v různých jednotkách, jak je převádět na litry a kilogramy, jak ...

LTweb s.r.o. číst »

O nápojích

Poznejte alkoholické, nealkoholické, studené a teplé, či destiláty nebo piva. Vše o kategoriich až po popis konkrétní značky nápojů.

LTweb s.r.o. číst »

O potravinách

Zajímavé čtení o různých dobře i méně známých potravinách používaných při vaření s Vaší diskuzí.

Zdeněk Bílek číst »

Jak fotit jídlo

K dobré fotografii jídla můžeme dojít i bez drahého fotoaparátu. Nicméně na profi výsledek to stačit nebude.

Miroslav Černohorský číst »

O portálu Profirecepty.cz

Návody a rady jak pracovat s portálem Profircepty.cz .

Zdeněk Bílek číst »

Pohostinství aneb jak na to

Co všechno obnáší provozovat restauraci, bistro nebo hotel? Pokusíme si postupně odpovědět na různé problémy, ale i na ty nejzákladnější zásady poh...

Miroslav Černohorský číst »

Kulinářský průvodce

Pokusíme se vás provést regiony mezinárodní kuchyně jejich tradicí i současností.

Miroslav Černohorský číst »

Nej v gastronomii

Pokusíme se vám představovat a do detailu popisovat ikonické jídla, surovyny, postupy ale i osobnosti gastronomie.

Miroslav Černohorský číst »

Stravování

Dnes je mnoho pohledů na životní styl spojený se stravováním. Pojďme si to rozebrat.Vegetarinství, vegánství, raw food, paleo live style, fitnes st...

Miroslav Černohorský číst »

Chcete taky přidat článek? Poslat článek redakci.

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Empanadas teplý předkrm, rychlé, pečení Empanadas
Houbová omáčka omáčka, restování pro základ, vaření Houbová omáčka
Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem hlavní chod, marinování, restování pro základ, vaření Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem