Články

Tipy a triky při vaření

V této sekci najdete různé rady jak připravovat suroviny, jak vařit, jak se vyznat v různých jednotkách, jak je převádět na litry a kilogramy, jak ...

LTweb s.r.o. číst »

O nápojích

Poznejte alkoholické, nealkoholické, studené a teplé, či destiláty nebo piva. Vše o kategoriich až po popis konkrétní značky nápojů.

LTweb s.r.o. číst »

O potravinách

Zajímavé čtení o různých dobře i méně známých potravinách používaných při vaření s Vaší diskuzí.

Zdeněk Bílek číst »

Jak fotit jídlo

K dobré fotografii jídla můžeme dojít i bez drahého fotoaparátu. Nicméně na profi výsledek to stačit nebude.

Miroslav Černohorský číst »

O portálu Profirecepty.cz

Návody a rady jak pracovat s portálem Profircepty.cz .

Zdeněk Bílek číst »

Pohostinství aneb jak na to

Co všechno obnáší provozovat restauraci, bistro nebo hotel? Pokusíme si postupně odpovědět na různé problémy, ale i na ty nejzákladnější zásady poh...

Miroslav Černohorský číst »

Kulinářský průvodce

Pokusíme se vás provést regiony mezinárodní kuchyně jejich tradicí i současností.

Miroslav Černohorský číst »

Nej v gastronomii

Pokusíme se vám představovat a do detailu popisovat ikonické jídla, surovyny, postupy ale i osobnosti gastronomie.

Miroslav Černohorský číst »

Stravování

Dnes je mnoho pohledů na životní styl spojený se stravováním. Pojďme si to rozebrat.Vegetarinství, vegánství, raw food, paleo live style, fitnes st...

Miroslav Černohorský číst »

Chcete taky přidat článek? Poslat článek redakci.

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kohout na červeném víně Coq au vin hlavní chod, restování pro základ, dušení Kohout na červeném víně Coq au vin
Tomatová polévka polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Tomatová polévka