Nej v gastronomii

Pokusíme se vám představovat a do detailu popisovat ikonické jídla, surovyny, postupy ale i osobnosti gastronomie.

Top deserty

Pojďme se podívat na ty nejpopulárnější, nejzajímavější nebo nejstarší druhy desertů. Budu se snažit vyčíst a popsat ty deserty které jsou hodné ga...

Miroslav Černohorský číst »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Baby kuřátko plněné parmskou šunkou hlavní chod, dietní, pečení, restování pro základ, vaření Baby kuřátko plněné parmskou šunkou
Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem. hlavní chod, grilování, vaření, restování pro základ Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.
Gnocchi se špenátem kuřecím masem pasta (těstoviny), rychlé, restování, vaření na pánvi Gnocchi se špenátem kuřecím masem