Višňové víno Vinařství Annovino Lednice

Višňové víno Vinařství Annovino Lednice

Víno z višní ze sadů Mendelovy Univerzity

 VINAŘSTVÍ ANOVINO LEDNICE:

- vína zrozená v Lednici

- vinařství je držitelem titulů:

Absolutní Vítěz TOP VINAŘSKÝ CÍL 2012,2013, 2015, 2014 - vítěz v kategorii vinné sklepy (Valtické Podzemí)
VINAŘSTVÍ ROKU 2012 – VINDEMIA PUBLICA (hlasování veřejnosti)
Nejlepší Vinařství roku 2012 podle agentury Czechtourizm a webového portálu Kudy z nudy

- vinařství obnovilo slavnou vinařskou tradici rodu Lichtenštejnů

- vinařství úzce spolupracuje s Mendelovou univerzitou v Lednici (fakulta vinařství)

- vinařství kromě vlastních vinohradů v těch nejlepší polohách Lednicko-valtického areálu zpracovává i hrozny z univerzitních vinohradů

- vinařství se specializuje i na kvasné nápoje (burčáky). Specialitou v letním období je Višňák (burčák z višní)

VIŠŇOVÉ

Ochranná známka VINAŘSTVÍ ANOVINO LEDNICE

Tradiční víno vyrobené z ovoce nejmodernější vinařskou technologií a vinařskými odborníky s vysokým podílem zdraví prospěšných látek z višní. Lahodný návrat k tradici.

 

Senzorické vlastnosti : Ovocné víno granátově rubínové barvy.  S vůní čerstvých višní, s podtóny višňových pecek, zráním se objevují i tóny čokolády.

V chuti harmonické, příjemné a velmi pitelné víno, se sladěným obsahem kyseliny a zbytkového cukru po kvašení.

Doporučujeme jako příjemného společníka nejen pro letní večery. Výborně se snoubí například k tradičním ovocným bublaninám nebo domácímu křehkému perníku

 Analytika : alkohol obj.10,0 %, cukr 33,0 g/l, kyseliny 5,8 g/l

Regionální potravina Jihomoravského kraje
Zlatá chuť Moravy 2014
Zlatý klas – hlavní cena Země Živitelka
Zlatý pohár Víno&Delikatesy

Česká chuťovka 2015 

 http://www.valtickepodzemi.cz/vino/visnove-2014-197

autor: Miroslav Černohorský

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Šlehané jahody tří barev dezerty, ve vodní lázni, postupy studené kuchyně Šlehané jahody tří barev
Minestrone polévka, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření Minestrone
Pizza Margarita hlavní chod, dietní, pečení Pizza Margarita