O potravinách

Zajímavé čtení o různých dobře i méně známých potravinách používaných při vaření s Vaší diskuzí.

Černý kořen

Černý kořen tedy Hadí mord španělský je kořenová zelenina z čeledi hvězdnicovitých.

Kořenící pasty a omáčky I.

Kořenící omáčky a pasty jsou velmi důležitou přísadou mnoha jídel všech kontinentů. Projdeme si jak ty pro evropana známe tak i ty cizokrajné.

Miroslav Černohorský číst »

Gorgonzola

Gorgonzola je žilkovaný italský sýr s modrou plísní, vyrobený z kravského mléka.

redakce číst »

Provensálské koření

     Provensálské koření (také Provensálská směs koření) je označení pro směsi bylin používané jako koření.Název je odvozen od francouzské oblasti ...

Redakce číst »

Velmi tvrdé sýry

Velmi tvrdé sýry určené ke strouhání a hoblování, jsou těžké sýry velkého formátu.

Miroslav Černohorský číst »

Tvrdé sýry

Za tvrdé sýry považujeme většinu ementál, grana, čedar, cantal, provolone, herrgardsost, kaškaval, swiss atd.

Redakce číst »

Japonská strouhanka

Japonská strouhanka je ze světlého pečiva a hrubší struktury než naše česká.

Miroslav Černohorský číst »

Špenát

Čerstvý špenát do již hotových špaget, tak to má být.

Miroslav Černohorský číst »

Mangold

Listová zelenina se silnými, křehkými, bílými nebo žlutými stonky a širokými vějířovitými listy.

Miroslav Černohorský číst »

Sýry

Sýry jsou zde již 10 000 let.

Miroslav Černohorský číst »
12
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Minestrone polévka, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření Minestrone
Hovězí rolka s pečeným bramborem hlavní chod, pečení, pečení Hovězí rolka s pečeným bramborem
Králík s nádivkou nedělní oběd, rychlé, pečení Králík s nádivkou