Pohostinství aneb jak na to

Co všechno obnáší provozovat restauraci, bistro nebo hotel? Pokusíme si postupně odpovědět na různé problémy, ale i na ty nejzákladnější zásady pohostinství.

Proč vaše restaurace ještě nemá 2pocket?

Zatímco sexem stráví lidé v součtu jen dva dny v roce, čekáním v restauraci tři týdny! Jak zbytečně promrhaný čas porazit? Pomocí aplikace 2pocket,...

Redakce číst »

Jak napsat jídelní lístek II

Jídelní lístek, jaké má mít uspořádání, jak ho staví italská či francouzská restaurace, nebo česká pivnice.

Miroslav Černohorský číst »

Otevřít nový podnik, nebo přivést do zisku už špatně zaběhlý?

Co si musíme uvědomit než vstoupíme do podnikání v pohostinství.

Miroslav Černohorský číst »

Jak napsat jídelní lístek I

Co vše musíme zvážit, než začneme psát "Stálý jídelní lístek", jaké další úvahy a pravidla znát.

Miroslav Černohorský číst »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Velikonoční telecí roláda hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda
Svatomartinská husa hlavní chod, rychlé, pečení, vaření Svatomartinská husa
Křepelčí stehýnka v křupavém kabátku teplý předkrm, rychlé, smažení-fritování, redukování, vaření Křepelčí stehýnka v křupavém kabátku