Pohostinství aneb jak na to

Co všechno obnáší provozovat restauraci, bistro nebo hotel? Pokusíme si postupně odpovědět na různé problémy, ale i na ty nejzákladnější zásady pohostinství.

Proč vaše restaurace ještě nemá 2pocket?

Zatímco sexem stráví lidé v součtu jen dva dny v roce, čekáním v restauraci tři týdny! Jak zbytečně promrhaný čas porazit? Pomocí aplikace 2pocket,...

Redakce číst »

Jak napsat jídelní lístek II

Jídelní lístek, jaké má mít uspořádání, jak ho staví italská či francouzská restaurace, nebo česká pivnice.

Miroslav Černohorský číst »

Otevřít nový podnik, nebo přivést do zisku už špatně zaběhlý?

Co si musíme uvědomit než vstoupíme do podnikání v pohostinství.

Miroslav Černohorský číst »

Jak napsat jídelní lístek I

Co vše musíme zvážit, než začneme psát "Stálý jídelní lístek", jaké další úvahy a pravidla znát.

Miroslav Černohorský číst »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem. hlavní chod, grilování, vaření, restování pro základ Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.
Minestrone polévka, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření Minestrone