Tipy a triky při vaření

V této sekci najdete různé rady jak připravovat suroviny, jak vařit, jak se vyznat v různých jednotkách, jak je převádět na litry a kilogramy, jak řešit různé problémy se kterými se setkáte v kuchyně, apod.

Co je přepuštěné máslo

Jak udělat přepuštěné máslo a k čemu ho použijeme.

redakce číst »

Grilování

Grilování je koníček celé planety, vracíme se tak zpátky k ohni, který z našich domácností skoro vymizel. Nicméně těch, co to opravdu umí, je pramá...

redakce číst »

Jaké nože a jak se o ně starat

Kolik nožů potřebujeme, kolik nás budou stát, jak se udržují a na co se používají.

redakce číst »

Konfitování

Pomalá tepelná úprava.

redakce číst »

Přepočet jednotek v surovinách

Pokud potřebujete převést lžíce, hrnky atd. na gramy a kilogramy, připravili jsme pro Vás přehledného pomocníka!

Redakce číst »

Stupně propečení steaků

Jak správně a jak vůbec dosáhnou požadovaného stupně propečení.

redakce číst »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Králík s nádivkou nedělní oběd, rychlé, pečení Králík s nádivkou
Salát s plody moře velké saláty, dietní, marinování, vaření Salát s plody moře
Toskánská pizza Siena hlavní chod, dietní, rychlé, pečení Toskánská pizza Siena