Ratatouille





Francouzské zeleninové jídlo které může býti jak přílohou, předkrmem ale i hutnou polévkou.
Postup přípravy
Původně selské jídlo, které se dostalo na výslunní. Dnes může mít podobu degustačních art podob až po jednoduché s bagetou v misce.
Možnosti inovace
Jakákoliv zelenina
Rada
1
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Pilsner Urguell Doporučené přílohy: Bageta rustikální Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 196 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (15min), Restování pro základ (5min), Dušení (10min) Doba vaření 10 porcí: 30min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Lilkovité
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Kořenová zelenina
- Recepty dle chodu » Hlavní chod, Teplý předkrm
- Recepty dle regionu » Evropa » Francie
- Recepty dle úpravy » Restování pro základ, Dušení
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
Statistiky
- Datum vložení: 23.10.2012
- Recept zobrazen: 1735x