Macaroni bolognese

Macaroni bolognese

Duté těstoviny s masovým ragú Bolognese.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Recept ragů alla Bolognese, 1,000 porce 30,24
Grana padano, 0,007 kg 2,86 Lesa s.r.o.
Macaroni, 0,150 kg 11,34
Olivový olej extra virgin, 0,010 l 1,26 Lesa s.r.o.
Sůl standard 0,002 kg 0,01 Fany gastroservis
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 43,53 Kalorie v 1 porci: 835 cal

Postup přípravy

Uvařte správně těstovinu, tedy v osolené vodě s trochou olivového oleje a potom smíchejte s boloňskou omáčkou.

Posypte čerstvými hoblinkami parmazánu, nebo sýrem tohoto tipu.

Možnosti inovace

Přidáním sardelek v oleji (ančovičky).

Rada

Víte, proč jsou drahé a levné sušené těstoviny? Když zapomeneme na značku, tak prostě proto, že jsou chutnější anebo bez chutě. Takže tady nešetřit.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Červené víno polosuché Doporučené přílohy: Focaccia Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 835 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (20min), Dušení (4h), Vaření (5min) Doba vaření 10 porcí: 4h 25min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 23.10.2012
  • Recept zobrazen: 4465x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Zvěřinový guláš na višňovém víně hlavní chod, restování pro základ, dušení Zvěřinový guláš na višňovém víně
Clam chowder, tentokrát v bochníku chleba polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Clam chowder, tentokrát v bochníku chleba
Salát Coleslaw přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně Salát Coleslaw