Fusili s tuňákem





Výborná kombinace : Fusili cherry rajčata, kapary, tuňák a mozzarella
Postup přípravy
Na olivovém oleji orestujeme pokrájenou cibulku a česnek do zlatova. Podlijeme bílím vínem a zredukujeme víno na polovic. Přidáme všechny ostatní ingredience krom ploché petrželky a mozzareli. Krátce provaříme 2 minuty. Přidáme aldente uvařené fusilli a přilijeme trochu vody, která zbyla od vaření těstovin. Dochutíme. Při podávání prohodíme v pánvi s petrželkou a kuličky cherry mozzareli.
Možnosti inovace
Přidáním rajčatové polpy a sýru pecorino.
Rada
Dávejte si pozor na konzistenci hotového jídla ani moc ani málo omáčky v jídle. Množství upravujeme vývarem.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Pilsner Urguell, Sauvignon blanc reserva Doporučené přílohy: Ciabatta Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 1 166 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (10min), Restování pro základ (5min), Vaření na pánvi (10min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 30min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Moučné produkty » Těstoviny a zavářka
- Recepty dle surovin » Ryby a plody moře » Ryby » Ryby konzervované
- Recepty dle surovin » Zelenina » Sterilovaná kompotovaná a nakládaná
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Lilkovité
- Recepty dle surovin » Mléčné výrobky » Sýry » Pařené a hnětené sýry
- Recepty dle chodu » Pasta (Těstoviny), Hlavní chod, Nedělní oběd
- Recepty dle regionu » Evropa » Itálie
- Recepty dle úpravy » Restování pro základ, Vaření na pánvi,
- Recepty dle kuchaře » Vaclav Langer
- Nej recepty
Statistiky
- Datum vložení: 23.10.2012
- Recept zobrazen: 7377x