grilovaná kreveta Saint Jacques na rozmarýné jehle s rizotem

grilovaná kreveta Saint Jacques na rozmarýné jehle s rizotem

Italské rizoto s krevetou

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Recept italské rizoto z rýže Arborio, 1,000 porce 25,20
Krevety loupané 26-30 garnát, 0,040 kg 12,57 Food and frends
Recept zeleninový vývar zakladní, 0,100 porce 0,50
Bílé víno alkohol, 0,010 l 1,17
Sůl mořská jemná, 0,001 kg 0,01
Pepř bílý mletý, 0,001 kg 0,04
Rozmarýn řezaný čerstvý 0,021 kg 10,08
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 49,57 Kalorie v 1 porci: 4 555 cal

Postup přípravy

Krevetu napíchneme na větvičku rozmarýnu a na olivovém oleji krátce opečeme podlijeme bílím vínem a zjemníme máslem. V pánvi prohřejeme hotové rizoto zředíme ho na konzistence řídké kaše vývarem a zbytkem výpeku z pánve.

Možnosti inovace

1

Rada

1

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Rulandské bílé Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 4 555 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (15min), Čas na přílohu (40min), Restování (5min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 1h 5min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 24.10.2012
  • Recept zobrazen: 1326x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kulajda polévka, vaření Kulajda
Upečena Pražma královská v troubě hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření Upečena Pražma královská v troubě
Králík s olivami nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Králík s olivami