Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí

Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí

Nakládaný hermelín plný delikates z celé Evropy.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Hermelín, 0,100 kg 28,00
Cibule červená, 0,020 kg 0,52 ŠANDER ovoce zelenina
Cipolline (cibulky v balsamicu), 0,025 kg 3,91 Lesa s.r.o.
Hořčice dijonská, 0,010 kg 2,04
Čokoládová redukce, 0,020 l 9,07
Grisini, 0,010 kg 2,09
Olej řepkový, 0,050 l 2,52
Pečená marinovaná paprika červená, 0,020 kg 3,69 Lesa s.r.o.
Olivy celé s peckou velké, 0,001 kg 0,15
Rajčata sušená v oleji, 0,010 kg 1,76
Mandle lupínky, 0,005 kg 1,63
Sůl mořská jemná, 0,003 kg 0,06
Pepř tříbarevný drcený 0,001 kg 0,48
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 53,27 Kalorie v 1 porci: 1 016 cal

Postup přípravy

Rozpůlíme hermelín na dva plátky. Potřeme dijonskou hořčicí. Vložíme proužek pečené papriky, červenou cibuli a drcený pepř.

Narovnáme do uzavíratelné nádoby, ve které budeme hermelín nakládat a zalijeme olejem. Necháme tak dva dny v 10°C.

Při servírování přidáme všechny ostatní lahůdky a hurá do hospodské mňamky v michelinském provedení.

Rada

Hermelín není dobré konzumovat hned, jak se vyndá z lednice, na talíři ho nechte tak 10 minut, ať uvolní svou vůni i chuť. To platí u každého sýru.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Chateau Bel Air, Sauvignon blanc reserva, Bernard černý ležák s jemnými kvasnicemi Doporučené přílohy: Chléb tmavý český, Bageta francouzská bílá Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 1 016 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Marinování (50h), Příprava (15min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 50h 20min

Restaurace, kde toto jídlo podávají

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 10.06.2012
  • Recept zobrazen: 4131x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Houskové kynuté knedlíky příloha, rychlé, vaření Houskové kynuté knedlíky
Lasagne bolognese hlavní chod, pečení Lasagne bolognese
Tuňáková pomazánka pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně Tuňáková pomazánka