Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí

Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí

Nakládaný hermelín plný delikates z celé Evropy.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Hermelín, 0,100 kg 28,00
Cibule červená, 0,020 kg 0,52 ŠANDER ovoce zelenina
Cipolline (cibulky v balsamicu), 0,025 kg 3,91 Lesa s.r.o.
Hořčice dijonská, 0,010 kg 2,04
Čokoládová redukce, 0,020 l 9,07
Grisini, 0,010 kg 2,09
Olej řepkový, 0,050 l 2,52
Pečená marinovaná paprika červená, 0,020 kg 3,69 Lesa s.r.o.
Olivy celé s peckou velké, 0,001 kg 0,15
Rajčata sušená v oleji, 0,010 kg 1,76
Mandle lupínky, 0,005 kg 1,63
Sůl mořská jemná, 0,003 kg 0,06
Pepř tříbarevný drcený 0,001 kg 0,48
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 53,27 Kalorie v 1 porci: 1 016 cal

Postup přípravy

Rozpůlíme hermelín na dva plátky. Potřeme dijonskou hořčicí. Vložíme proužek pečené papriky, červenou cibuli a drcený pepř.

Narovnáme do uzavíratelné nádoby, ve které budeme hermelín nakládat a zalijeme olejem. Necháme tak dva dny v 10°C.

Při servírování přidáme všechny ostatní lahůdky a hurá do hospodské mňamky v michelinském provedení.

Rada

Hermelín není dobré konzumovat hned, jak se vyndá z lednice, na talíři ho nechte tak 10 minut, ať uvolní svou vůni i chuť. To platí u každého sýru.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Chateau Bel Air, Sauvignon blanc reserva, Bernard černý ležák s jemnými kvasnicemi Doporučené přílohy: Chléb tmavý český, Bageta francouzská bílá Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 1 016 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Marinování (50h), Příprava (15min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 50h 20min

Restaurace, kde toto jídlo podávají

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 10.06.2012
  • Recept zobrazen: 4328x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Krkonošské kyselo polévka, rychlé, vaření Krkonošské kyselo
Hráškový krém s krutony polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Hráškový krém s krutony
Gnocchi se špenátem kuřecím masem pasta (těstoviny), rychlé, restování, vaření na pánvi Gnocchi se špenátem kuřecím masem