Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí





Nakládaný hermelín plný delikates z celé Evropy.
Postup přípravy
Rozpůlíme hermelín na dva plátky. Potřeme dijonskou hořčicí. Vložíme proužek pečené papriky, červenou cibuli a drcený pepř.
Narovnáme do uzavíratelné nádoby, ve které budeme hermelín nakládat a zalijeme olejem. Necháme tak dva dny v 10°C.
Při servírování přidáme všechny ostatní lahůdky a hurá do hospodské mňamky v michelinském provedení.
Rada
Hermelín není dobré konzumovat hned, jak se vyndá z lednice, na talíři ho nechte tak 10 minut, ať uvolní svou vůni i chuť. To platí u každého sýru.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Chateau Bel Air, Sauvignon blanc reserva, Bernard černý ležák s jemnými kvasnicemi Doporučené přílohy: Chléb tmavý český, Bageta francouzská bílá Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 1 016 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Marinování (50h), Příprava (15min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 50h 20min
Restaurace, kde toto jídlo podávají
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Mléčné výrobky » Sýry » Měkké sýry a sýry s bílou plísní.
- Recepty dle surovin » Zelenina » Sterilovaná kompotovaná a nakládaná
- Recepty dle surovin » Koření » Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje
- Recepty dle surovin » Zelenina » Sušená zelenina
- Recepty dle chodu » Studený předkrm, Slané chuťovky
- Recepty dle regionu » Evropa » Čechy a Morava
- Recepty dle úpravy » Marinování,
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
- Nej recepty
Statistiky
- Datum vložení: 10.06.2012
- Recept zobrazen: 6924x