Vepřová špikovaná panenka na hořčičné omáčce

Vepřová špikovaná panenka na hořčičné omáčce

Panenka špikovaná uzeninou na hořčičné omáčce s americkými bramborami a salátem coleslaw.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Vepřová panenka, 0,175 kg 32,34
Recept hořčičná omáčka, 1,100 porce 12,54
Americké brambory pikant 0,100 kg 5,40
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 50,28 Kalorie v 1 porci: 2 166 cal

Postup přípravy

Do celé panenky vsuneme podélně vařečkou, která nám udělá prostor pro našpikování hranolků uzenin. Pro špikování jsem vybral, pikantní klobásu, čistý voňavý špek, herkules a anglickou slaninu. Pokrájenou uzeninu pro snadnější plnění je dobré zamrazit.

Panenku opečeme ze všech stran a dle potřeby stupně propečení necháme dopéct v troubě. Doporučuji do růžova na středu teplotu cca 54 C.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Radegast Doporučené přílohy: Americké brambory, Brambory šťouchané s cibulkou Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 2 166 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Pečení (35min) Doba vaření 10 porcí: 35min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 10.06.2012
  • Recept zobrazen: 1314x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Plněné paprikové lusky na rajské omáčce hlavní chod, restování pro základ, dušení Plněné paprikové lusky na rajské omáčce
Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem. hlavní chod, grilování, vaření, restování pro základ Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.