Hovězí ragů s houbami a brokolicí





Hovězí ragů je nezahuštěný guláš s cibulkami, žampiony a brokolicí
Postup přípravy
Čisté maso nakrájíme na cca. 2 cm kostky. Cibuli nakrájíme na 2-3mm kostičky a orestujeme na oleji s nadrobno nakrájeným špekem nebo vše na sádle.
Cibulku necháme z hnědnout a přidáme maso. Vše zprudka, aby se maso zatáhlo. Hned nato nasypeme mletou červenou papriku, kterou necháme zpěnit. Poté hned přidáme protlak a ostatní koření, zalijeme vodou a dusíme pod pokličkou, dokud maso není měkké.
Přidáme vyrestované žampiony, nakládané cibulky a natrhanou bagetu.
Necháme znovu krátce provařit a dochutíme.
Při podávání přidáme zblanžírovanou brokolici.
Jednodušší provedení
Bagetu pro lehké zahuštění nemusíme přidávat.
Rada
Kdo umí guláš nepokazí :)
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Pilsner Urguell Doporučené přílohy: Bageta rustikální Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 503 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (15min), Restování pro základ (10min), Dušení (1h), Kompletace (10min) Doba vaření 10 porcí: 1h 35min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Hovězí a telecí » České dělění » Hovězí zadní
- Recepty dle surovin » Zelenina » Sterilovaná kompotovaná a nakládaná
- Recepty dle surovin » Koření » Čerstvé bylinky » Provensálské bylinky
- Recepty dle surovin » Zelenina » Houby a řasy
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Brukvovitá
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Mezinárodní Fusion
- Recepty dle úpravy » Restování pro základ, Dušení,
- Recepty dle kuchaře » Vaclav Langer
- Nej recepty
Statistiky
- Datum vložení: 24.10.2012
- Recept zobrazen: 5069x