Hovězí ragů s houbami a brokolicí

Hovězí ragů s houbami a brokolicí

Hovězí ragů je nezahuštěný guláš s cibulkami, žampiony a brokolicí

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Hovězí zadní, 0,180 kg 30,76
Cipolline (cibulky v balsamicu), 0,015 kg 2,36 Lesa s.r.o.
Cibule standard, 0,100 kg 1,74 ŠANDER ovoce zelenina
Sádlo vepřové, 0,013 kg 1,20
Rajčatový protlak, 0,021 kg 0,89
Tymián čerstvý, 0,001 kg 0,48
Žampiony čerstvé, 0,031 kg 2,14
Brokolice čerstvá, 0,041 kg 2,32
Francouzská bílá bageta mražená 220g, 0,100 ks 1,34
Sůl standard, 0,001 kg 0,01 Fany gastroservis
Pepř černý mletý 0,001 kg 0,03
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 41,21 Kalorie v 1 porci: 503 cal

Postup přípravy

Čisté maso nakrájíme na cca. 2 cm kostky. Cibuli nakrájíme na 2-3mm kostičky a orestujeme na oleji s nadrobno nakrájeným špekem nebo vše na sádle.

Cibulku necháme z hnědnout a přidáme maso. Vše zprudka, aby se maso zatáhlo. Hned nato nasypeme mletou červenou papriku, kterou necháme zpěnit. Poté hned přidáme protlak a ostatní koření, zalijeme vodou a dusíme pod pokličkou, dokud maso není měkké.

Přidáme vyrestované žampiony, nakládané cibulky a natrhanou bagetu.

Necháme znovu krátce provařit a dochutíme.

Při podávání přidáme zblanžírovanou brokolici.

Jednodušší provedení

Bagetu pro lehké zahuštění nemusíme přidávat.

Rada

Kdo umí guláš nepokazí :)

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Pilsner Urguell Doporučené přílohy: Bageta rustikální Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 503 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (15min), Restování pro základ (10min), Dušení (1h), Kompletace (10min) Doba vaření 10 porcí: 1h 35min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 24.10.2012
  • Recept zobrazen: 2804x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Svatomartinská husa hlavní chod, rychlé, pečení, vaření Svatomartinská husa
Brownies - express dezerty, rychlé, pečení Brownies - express
Lasagne bolognese hlavní chod, pečení Lasagne bolognese