Thajská pánev na banánovém listu





Směs panenky a prsíček se zeleninou na banánovém listu.
Postup přípravy
Na tenké plátky nakrájené vepřové a kuřecí maso, prosmažíme ve vysoké vrstvě oleje, tak 2 minuty. Jakmile se maso zatáhne, scedíme. To samé uděláme se zeleninou.
Do wook pánve přidáme lombo, orestované suroviny a lehce promícháme.
Požadovanou konzistenci řidší či hustší doladíme vývarem (vodou), nebo solamylem rozmíchaným ve vodě.
Možnosti inovace
Fazolové lusky nebo bílé zelí na tenké nudličky.
Rada
Děláte rádoby asijské jídlo, proto při krájení ingrediencí nezapomeňte, že se jedí hůlkami, tedy ať to není tak malé, že každé sousto budete dávat do pusy 10x!
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Nápoj není potřebný Doporučené přílohy: Jasmínová rýže Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 1 876 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (15min), Wok (10min), Čas na základní omáčku (20min) Doba vaření 10 porcí: 45min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Drůbež a Ptáci » Kuřecí maso » Kuřecí prsa
- Recepty dle surovin » Masa » Vepřové maso » Vepřová svíčková (panenka)
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Lilkovité
- Recepty dle surovin » Zelenina » Sterilovaná kompotovaná a nakládaná
- Recepty dle surovin » Zelenina » Houby a řasy
- Recepty dle surovin » Podkalkulace
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Asie » Thajsko
- Recepty dle úpravy » Wok,
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
Statistiky
- Datum vložení: 12.06.2012
- Recept zobrazen: 2500x