Thajská pánev na banánovém listu

Thajská pánev na banánovém listu

Směs panenky a prsíček se zeleninou na banánovém listu.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Kuřecí prsa, 0,075 kg 9,01
Vepřová panenka, 0,075 kg 13,86
Paprika červená čerstvá, 0,028 kg 2,01
Bambusové špičky, 0,015 kg 1,04
Cibule červená, 0,035 kg 0,92 ŠANDER ovoce zelenina
Pórek, 0,015 kg 0,51
Jidášovo ucho černá houba, 0,006 kg 1,80
Koriandr čerstvý, 0,003 kg 1,13
Sezamové semínko bílé, 0,001 kg 0,02
Rostlinný olej, 0,025 l 1,13
Recept Lombo omáčka 1,000 porce 12,60
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 41,93 Kalorie v 1 porci: 1 876 cal

Postup přípravy

Na tenké plátky nakrájené vepřové a kuřecí maso, prosmažíme ve vysoké vrstvě oleje, tak 2 minuty. Jakmile se maso zatáhne, scedíme. To samé uděláme se zeleninou.

Do wook pánve přidáme lombo, orestované suroviny a lehce promícháme.

Požadovanou konzistenci řidší či hustší doladíme vývarem (vodou), nebo solamylem rozmíchaným ve vodě.

Možnosti inovace

Fazolové lusky nebo bílé zelí na tenké nudličky.

Rada

Děláte rádoby asijské jídlo, proto při krájení ingrediencí nezapomeňte, že se jedí hůlkami, tedy ať to není tak malé, že každé sousto budete dávat do pusy 10x!

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Nápoj není potřebný Doporučené přílohy: Jasmínová rýže Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 1 876 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (15min), Wok (10min), Čas na základní omáčku (20min) Doba vaření 10 porcí: 45min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 12.06.2012
  • Recept zobrazen: 2500x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Toulouse-Style Cassoulet hlavní chod, namočení, restování, pečení Toulouse-Style Cassoulet
Kuřecí špíz Saltimbocca teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení Kuřecí špíz Saltimbocca
Křepelčí stehýnka v křupavém kabátku teplý předkrm, rychlé, smažení-fritování, redukování, vaření Křepelčí stehýnka v křupavém kabátku