Mojo de acaraje

Tradiční směs pro přípravu brazilských pokrmů.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Cachaça brazilský rum, 0,010 l 6,93
Koriandr čerstvý, 0,005 kg 2,04
Česnek kuchyňský, 0,003 kg 0,47
Limetka, 0,010 kg 0,63
Voda pitná standard, 0,020 l 0,03
Chilli papričky čerstvé, 0,003 kg 1,41
Cibule červená, 0,010 kg 0,26 ŠANDER ovoce zelenina
Olivový olej extra virgin 0,005 l 0,63 Lesa s.r.o.
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 11,81 Kalorie v 1 porci: 75 cal

Postup přípravy

Suroviny orestujeme, zalijeme vodou, necháme odpařit a přidáme rum, lehce povaříme a hotovo.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Nápoj není potřebný Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 75 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (10min), Restování (3min), Vaření (5min) Doba vaření 10 porcí: 18min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 01.12.2012
  • Recept zobrazen: 2449x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kuřecí špíz Saltimbocca teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení Kuřecí špíz Saltimbocca
Špíz z pěti druhů masa grilování, rychlé, marinování, grilování Špíz z pěti druhů masa
Španělský ptáček hlavní chod, dušení, vaření Španělský ptáček