Salát Nicosia





Salát Nicosia, tuňákový salát.
Postup přípravy
Opláchnutou čistou zeleninu nakrájíme na kousky, pokapeme olivovým olejem. Na talíř naskládáme na zeleninu vařený brambor, cibuli, vařené křepelčí vejce, artyčok a sardelky.
Možnosti inovace
Na tenké plátky čerstvý fenykl, místo tuňáka v oleji kousky shasimi tuňáka, lehce opečené.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Bílé víno sladké Doporučené přílohy: Bageta francouzská bílá Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 1 137 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Postupy studené kuchyně (30min) Doba vaření 10 porcí: 30min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina
- Recepty dle surovin » Ryby a plody moře » Ryby » Ryby konzervované
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Lilkovité
- Recepty dle surovin » Zelenina » Sterilovaná kompotovaná a nakládaná
- Recepty dle chodu » Velké saláty
- Recepty dle regionu » Evropa » Francie
- Recepty dle úpravy » Postupy studené kuchyně
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
Statistiky
- Datum vložení: 28.07.2012
- Recept zobrazen: 8307x