Mexický kuřecí wrap





Lehce pikantní masová směs s fazolkami v měkké tortille.
Postup přípravy
Kuřecí prsíčko opečeme ze všech stran a dopečeme 15 minut v troubě na 180°C. Mezitím pokrájíme veškerou zeleninu a smícháme s fazolemi, kukuřicí, kořením a salsou.
Vychladlé kuřecí prsíčko pokrájíme a přidáme do směsi.
Na tortillu položíme listy ledového salátu a rozprostřeme směs, zarolujeme. Poslední kousek tortilly pomažeme zevnitř chedarovou omáčkou, aby se nám wrap nerozbaloval.
K wrapu podáváme dip salsy, zakysané smetany a chedarové omáčky.
Možnosti inovace
Jiné fazole, maso i zeleninu.
Rada
Fajn svačina i hlavní jídlo, pakliže nekonzumujeme hned, tak zabalit do folie.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Corona extra Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 778 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (15min), Pečení (15min), Postupy studené kuchyně (10min) Doba vaření 10 porcí: 40min
Restaurace, kde toto jídlo podávají
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Moučné produkty » Pečivo
- Recepty dle surovin » Masa » Drůbež a Ptáci » Kuřecí maso » Kuřecí prsa
- Recepty dle surovin » Zelenina » Sterilovaná kompotovaná a nakládaná
- Recepty dle surovin » Koření » Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje
- Recepty dle chodu » Svačina, Studený předkrm, Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Severní Amerika » Mexico
- Recepty dle úpravy » Pečení, Postupy studené kuchyně
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
Statistiky
- Datum vložení: 11.04.2013
- Recept zobrazen: 5635x