Hořčičná omáčka





Smetanová hořčičná omáčka.
Postup přípravy
Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou šalotku. Přidáme zrníčka hořčice a podlijeme vývarem. Povaříme 5 minut a přidáme ostatní hořčice s medem a demi glace.
Znovu provaříme asi 25 minut, aby se šalotky rozvařila. Můžeme lehce zahustit jíškou, nebo jen zjemnit smetanou.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Nápoj není potřebný Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 418 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (5min), Vaření (30min) Doba vaření 10 porcí: 35min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Koření » Sušené bylinky a kořenící směsi
- Recepty dle surovin » Oleje, másla, tuky
- Recepty dle surovin » Koření » Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje
- Recepty dle chodu » Omáčka
- Recepty dle regionu » Evropa
- Recepty dle úpravy » Vaření
- Recepty dle kuchaře » Miroslav Č.
Statistiky
- Datum vložení: 11.04.2013
- Recept zobrazen: 7799x