Kremšnite (z Chorvatska)

Kremšnite (z Chorvatska)

Desert z Chorvatska.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Smetana nad 30%, 0,028 l 2,36
Listové těsto, 0,031 kg 1,76
Šlehačka sprej, 0,028 l 3,64
Pudink bez vaření, 0,011 kg 3,50
Mléko plnotučné 0,017 l 0,26 Food and frends
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 10,98 Kalorie v 1 porci: 305 cal

Postup přípravy

Listové těsto:

1 baleni (rozválené na pečícím papíru), přepůlit na polovinu, upéct na 200°C do zlata, otočíme na spodní stranu (aby se nenafouklo těsto).

Krém/naplň:

1) 1 až 2 šlehačky v prášku připravit podle návodu na obalu.

2) 2 vanilkové pudinky (Dr. Oetker Creme Ole "bez vaření") přidat do 250 ml smetany na šlehané + 150 ml mléka. Všechno rozmixovat a přidat ke šlehačce z bodu 1.

Na vychlazený (spodní) těsto namazat krém, přidat na horu druhou polovičku těsta, posypat cukrem v prášku a "voila".

Možnosti inovace

Přidat vanilkové aroma.

Rada

Jednoduchý recept, hotoví za 20-30 minut, můžeme podávat s jahodami.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Laté Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 305 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (10min), Pečení (15min), Kompletace (7min) Doba vaření 10 porcí: 32min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 02.05.2013
  • Recept zobrazen: 6396x

Komentáře - před komentováním se musíte přihlásit

Omluvam se za gramaticke chyby ;-)
Jsem jako Čech, na tom hůř :)
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Lasagne bolognese hlavní chod, pečení Lasagne bolognese
Krevetový salát s kuskusem studený předkrm, dietní, rychlé, restování, postupy studené kuchyně Krevetový salát s kuskusem
Bujabéza -Bouillabaissa polévka, restování pro základ, vaření, postupy studené kuchyně Bujabéza -Bouillabaissa