Azu po tatarsku





Dušené hovězí nakrájené na nudličky v téměř červené omáčce se sterilovanými okurkami.
Postup přípravy
Hovězí nakrájíme na nudle, opepříme, osolíme a na oleji osmažíme společně s cibulí nakrájenou na kolečka.
Opečené maso poprášíme moukou, chvilku osmahneme, přidáme rajčatový protlak, přilijeme vlažný vývar, promícháme, přidáme bobkový list a zvolna podusíme.
K téměř měkkému masu přidáme okurky nakrájené na nudličky. Dle chuti dosolíme a krátce podusíme.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Desperados Doporučené přílohy: Chléb tmavý český Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 437 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (15min), Restování pro základ (10min), Dušení (45min), Kompletace (4min) Doba vaření 10 porcí: 1h 14min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Hovězí a telecí » České dělění » Hovězí zadní
- Recepty dle surovin » Zelenina » Sterilovaná kompotovaná a nakládaná
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Evropa » Čechy a Morava
- Recepty dle nákladů » Levné
- Recepty dle úpravy » Restování pro základ, Dušení,
- Recepty dle kuchaře » Vítek Preiszler
Statistiky
- Datum vložení: 07.05.2013
- Recept zobrazen: 16671x