Azu po tatarsku

Azu po tatarsku

Dušené hovězí nakrájené na nudličky v téměř červené omáčce se sterilovanými okurkami.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Hovězí zadní, 0,164 kg 28,02
Cibule standard, 0,027 kg 0,47 ŠANDER ovoce zelenina
Olej řepkový, 0,012 l 0,60
Sůl standard, 0,003 kg 0,02 Fany gastroservis
Mouka pšeničná hladká, 0,005 kg 0,07 Food and frends
Pepř černý mletý, 0,001 kg 0,00
Rajčatový protlak, 0,015 kg 0,64
Recept hovězí vývar základní, 0,300 porce 1,51
Bobkový list sušený, 0,001 kg 0,00
Okurka nakládaná, 0,027 kg 1,08
Pepř bílý mletý, 0,001 kg 0,00
Česnek kuchyňský 0,011 kg 1,73
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 32,52 Kalorie v 1 porci: 437 cal

Postup přípravy

Hovězí nakrájíme na nudle, opepříme, osolíme a na oleji osmažíme společně s cibulí nakrájenou na kolečka.

Opečené maso poprášíme moukou, chvilku osmahneme, přidáme rajčatový protlak, přilijeme vlažný vývar, promícháme, přidáme bobkový list a zvolna podusíme.

K téměř měkkému masu přidáme okurky nakrájené na nudličky. Dle chuti dosolíme a krátce podusíme.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Desperados Doporučené přílohy: Chléb tmavý český Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 437 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (15min), Restování pro základ (10min), Dušení (45min), Kompletace (4min) Doba vaření 10 porcí: 1h 14min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 07.05.2013
  • Recept zobrazen: 12508x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Italské rizoto s krevetami a chobtničkama hlavní chod, rychlé, vaření, restování Italské rizoto s krevetami a chobtničkama
Králík s olivami nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Králík s olivami