Pastýřská pochoutka





Pochoutka s roštěncem, kýtou, játry, žampiony a dalšími chutěmi.
Postup přípravy
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme na nudličky nakrájené hovězí, kýtu a krátce osmahneme. Poté přidáme očištěné žampiony, nakrájené na plátky a společně osmažíme.
Dusíme pod pokličkou doměkka.
Nakonec přidáme nakrájená játra na nudličky, pokrájené feferonky, máslo, kečup, osolíme, opepříme, zalijeme červeným vínem a krátce podusíme.
Rada
Jídla naší komunistické historie.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Mattoni Klasik Doporučené přílohy: Chléb tmavý český, Bramborové krokety Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 411 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (20min), Restování pro základ (15min), Dušení (20min), Provaření (10min) Doba vaření 10 porcí: 1h 5min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Hovězí a telecí
- Recepty dle surovin » Masa » Vepřové maso » Vepřová kýta
- Recepty dle surovin » Masa » Vepřové maso » Vepřové vnitřnosti
- Recepty dle surovin » Zelenina » Houby a řasy
- Recepty dle surovin » Zelenina » Sterilovaná kompotovaná a nakládaná
- Recepty dle surovin » Nápoje » Alkoholické nápoje » Vína
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Evropa » Čechy a Morava
- Recepty dle úpravy » Restování pro základ, Dušení,
- Recepty dle kuchaře » Vítek Preiszler
Statistiky
- Datum vložení: 09.05.2013
- Recept zobrazen: 12011x