Pastýřská pochoutka

Pochoutka s roštěncem, kýtou, játry, žampiony a dalšími chutěmi.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Hovězí roštěná česká kráva, 0,050 kg 8,10
Vepřová kýta celá s kostí, 0,050 kg 7,37
Vepřová játra, 0,025 kg 1,31
Cibule standard, 0,026 kg 0,44 ŠANDER ovoce zelenina
Olej řepkový, 0,015 l 0,76
Žampiony čerstvé, 0,029 kg 1,97
Feferonky kulaté steril, 0,012 l 0,57
Kečup standard, 0,010 l 0,65
Máslo, 0,005 kg 0,70
Sůl standard, 0,003 kg 0,02 Fany gastroservis
Pepř černý mletý, 0,001 kg 0,03
Víno červené alkohol 0,010 l 1,13
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 21,96 Kalorie v 1 porci: 411 cal

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme na nudličky nakrájené hovězí, kýtu a krátce osmahneme. Poté přidáme očištěné žampiony, nakrájené na plátky a společně osmažíme.

Dusíme pod pokličkou doměkka.

Nakonec přidáme nakrájená játra na nudličky, pokrájené feferonky, máslo, kečup, osolíme, opepříme, zalijeme červeným vínem a krátce podusíme.

Rada

Jídla naší komunistické historie.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Mattoni Klasik Doporučené přílohy: Chléb tmavý český, Bramborové krokety Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 411 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (20min), Restování pro základ (15min), Dušení (20min), Provaření (10min) Doba vaření 10 porcí: 1h 5min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 09.05.2013
  • Recept zobrazen: 11617x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Vepřové řízečky s wasabi kaší hlavní chod, rychlé, smažení-fritování Vepřové řízečky s wasabi kaší
Lasagne bolognese hlavní chod, pečení Lasagne bolognese