Filet candáta na másle s kukuřičným klasem

Filet candáta na másle s kukuřičným klasem

Nejkvalitnější rybička v Čechách s nejednoduší úpravou.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Candát filet, 0,170 kg 62,12
Máslo, 0,025 kg 3,50
Rybí zelené koření, 0,001 kg 0,15
Kukuřice klas mražený, 0,150 kg 22,68
Sůl standard, 0,001 kg 0,00 Fany gastroservis
Pepř bílý mletý, 0,001 kg 0,08
Pesto bazalkové, 0,010 kg 6,82 Lesa s.r.o.
Citrón, 0,050 kg 2,59 ŠANDER ovoce zelenina
Rajče čerstvé standard, 0,050 kg 2,32 ŠANDER ovoce zelenina
Olivový olej sansa 0,030 l 2,42 Lesa s.r.o.
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 97,79 Kalorie v 1 porci: 801 cal

Postup přípravy

Filet candáta opečeme na pečícím papíru s olivovým olejem, přendáme na pánem a přidáme máslo. Dochutíme solí, pepřem, rybím kořením a citrónovou šťávou.

Předvařený kukuřičný klas ogrilujeme. Podáváme jako přílohu potřený bylinkovým máslem a s dekorací rajčete. Talíř pokapeme bazalkovým pestem.

Možnosti inovace

Filet na pánvi můžeme blanžírovat ve vývaru a bílém víně.

Rada

Filet před grilováním osušte a potom potřete olejem.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Rulandské šedé Doporučené přílohy: Focaccia Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 801 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (5min), Grilování (7min), Kompletace (3min) Doba vaření 10 porcí: 15min

Restaurace, kde toto jídlo podávají

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 11.05.2013
  • Recept zobrazen: 2126x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí hlavní chod, rychlé, grilování, pečení, gratinování Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí
Bramborák a bramboráčky příloha, rychlé, smažení-fritování Bramborák a bramboráčky
Pizza Margarita hlavní chod, dietní, pečení Pizza Margarita