Bruschetta

Bruschetta

Italská chuťovka, rajče a opečený chléb.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Rajčata cherry červená, 0,050 kg 3,49 ŠANDER ovoce zelenina
Bazalka čerstvá, 0,003 kg 1,26
Česnek kuchyňský, 0,003 kg 0,52
Olivový olej extra virgin, 0,050 l 6,28 Lesa s.r.o.
Ciabatta, 0,067 kg 6,45
Balsamikový ocet redukce 0,003 l 1,48
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 18,55 Kalorie v 1 porci: 657 cal

Postup přípravy

Na pánvičce s olivovým olejem opečte chleba (pro 3 lidi jsem použila 3 krajíčky chleba rozdělené na půlky). Potřete česnekem. Cca 10-15 cherry rajčat nakrájíte na čtvrtky. Nakrájejte najemno česnek.

Na chleba dejte rajčata, česnek, čerstvou bazalku, všechno ještě zalijte olivovým olejem a 2-3 kapkami redukovaného balsamikového octa.

Rada

Je to jenom o kvalitních surovinách, tak opravdu nejlepší rajčata i olivový olej.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Bílé víno suché Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 657 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (7min), Postupy studené kuchyně (15min) Doba vaření 10 porcí: 22min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 11.05.2013
  • Recept zobrazen: 5914x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Salát Coleslaw přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně Salát Coleslaw
Toulouse-Style Cassoulet hlavní chod, namočení, restování, pečení Toulouse-Style Cassoulet
Tuňáková pomazánka pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně Tuňáková pomazánka