Bruschetta





Italská chuťovka, rajče a opečený chléb.
Postup přípravy
Na pánvičce s olivovým olejem opečte chleba (pro 3 lidi jsem použila 3 krajíčky chleba rozdělené na půlky). Potřete česnekem. Cca 10-15 cherry rajčat nakrájíte na čtvrtky. Nakrájejte najemno česnek.
Na chleba dejte rajčata, česnek, čerstvou bazalku, všechno ještě zalijte olivovým olejem a 2-3 kapkami redukovaného balsamikového octa.
Rada
Je to jenom o kvalitních surovinách, tak opravdu nejlepší rajčata i olivový olej.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Bílé víno suché Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 657 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (7min), Postupy studené kuchyně (15min) Doba vaření 10 porcí: 22min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Lilkovité
- Recepty dle surovin » Koření » Čerstvé bylinky » Provensálské bylinky
- Recepty dle surovin » Oleje, másla, tuky
- Recepty dle surovin » Moučné produkty » Pečivo
- Recepty dle chodu » Teplý předkrm, Studený předkrm, Slané chuťovky
- Recepty dle regionu » Evropa » Itálie
- Recepty dle úpravy » Postupy studené kuchyně
- Recepty dle kuchaře » Tihana78
Statistiky
- Datum vložení: 11.05.2013
- Recept zobrazen: 8069x