Roštěná přírodní





Jídla naší komunistické historie. Plátek hovězího přelitý hustou nahnědlou šťávou s masitou vůní.
Postup přípravy
Maso nakrájíme přes vlákno na plátky, mírně naklepeme, blány u okraje nařízneme, osolíme, opepříme a zprudka osmažíme na části oleje. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, mírně osmažíme na zbytku oleje, podlijeme trochou vlažné vody, přidáme opečené hovězí a podusíme doměkka. Během dušení dle potřeby podléváme vodou a občas obrátíme.
Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vlažnou vodou, promícháme a nejméně 20 minut vaříme. Občas promícháme.
Provařenou šťávu procedíme na plátky, dle chuti přisolíme a krátce povaříme.
Rada
Jídla naší komunistické historie.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Kofola, Svijanská Kněžna Doporučené přílohy: Bramborové krokety, Bramborové hranolky standard Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 373 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (10min), Restování pro základ (10min), Dušení (30min), Příprava (20min) Doba vaření 10 porcí: 1h 10min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Hovězí a telecí
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Evropa » Čechy a Morava
- Recepty dle úpravy » Restování pro základ, Dušení,
- Recepty dle kuchaře » Vítek Preiszler
Statistiky
- Datum vložení: 16.05.2013
- Recept zobrazen: 1360x