Taco s kuřecím masem

Taco s kuřecím masem Taco s kuřecím masem

Se zeleninou a studenými omáčkami.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Tacos a tostadas tvrdé tortili, 4,000 ks 17,28
Kuřecí prsa, 0,140 kg 16,82
Cibule standard, 0,030 kg 0,52 ŠANDER ovoce zelenina
Paprika žlutá čerstvá, 0,015 kg 1,63
Paprika červená čerstvá, 0,010 kg 0,73
Fazole bílé v tomatu, 0,050 kg 3,61
Fazolové lusky mražené, 0,045 kg 2,72
Kukuřice zrno mražené, 0,025 kg 1,89
Fazole červené v tomatu, 0,035 kg 2,52
Ledový salát, 0,045 kg 3,94 ŠANDER ovoce zelenina
Rostlinný olej, 0,060 l 2,71
Sůl standard, 0,001 kg 0,01 Fany gastroservis
Pepř bílý mletý, 0,001 kg 0,12
Enchilada směs koření, 0,001 kg 0,11
Taco kořenící směs, 0,001 kg 0,12
Salsa Mexicana hot dip, 0,120 kg 17,45
Smetana zakysaná, 0,035 kg 2,78
Koriandr čerstvý, 0,003 kg 1,13
Cheddar omáčka La Sabrosa 0,035 kg 5,15
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 77,22 Kalorie v 1 porci: 3 713 cal

Postup přípravy

Orestujeme postupně maso, cibuli, papriky a dochutíme, přidáme ostatní zeleninu bez ledového salátu, který pak smícháme s hotovou směsí.

Směs vložíme do tvrdých taco tortill.

Podáváme se zakysanou smetanou a koriandrem, salsou La Sabrosa a s chedarovou omáčkou.

Možnosti inovace

Druhy masa, od jehněčího po mleté.

Rada

Originál koření je pro mne nezbytné, kupuji mexické směsi taco, enchiláda, chorizo a fajita, prostě voní Mexikem. Tortilla vlhne, takže neotálíme s výdejem.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Gambrinus Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 3 713 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Restování (25min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 30min

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí hlavní chod, rychlé, grilování, pečení, gratinování Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí
Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem. hlavní chod, grilování, vaření, restování pro základ Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.
Lososové carpaccio studený předkrm, dietní, rychlé, bez úpravy Lososové carpaccio