Bramborové lodičky s česnekovým dipem





Plněná vydlabaná brambora s česnekovou náplní.
Postup přípravy
Usmažíme nebo upečeme lodičky. Lze je koupit již hotové, ale není problém si je z kvalitních brambor udělat sám. To čím je naplníme a dál znovu zapečeme, nebo necháme uvnitř jako studený dip, je na vás. Obojí dál děláme podle toho, s čím lodičky budeme podávat.
Když jsou přílohou, tak klidně bramborovou kaší, když jsou chuťovkou k pivu či vínu, ať je tam studený dip.
Možnosti inovace
Mnoho a mnoho druhů studených nebo teplých náplní, od masových směsí po třeba bramborovou kaši.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Červené víno polosuché Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 440 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Postupy studené kuchyně (15min), Pečení (10min), Kompletace (10min) Doba vaření 10 porcí: 35min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Zelenina » Mražená zelenina a mražené přílohy
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Cibulová zelenina
- Recepty dle surovin » Mléčné výrobky » Sýry » Čerstvé měkké sýry
- Recepty dle surovin » Koření » Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje
- Recepty dle chodu » Teplý předkrm, Příloha
- Recepty dle regionu » Evropa
- Recepty dle úpravy » Postupy studené kuchyně, Pečení,
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
Statistiky
- Datum vložení: 30.05.2013
- Recept zobrazen: 4015x