Bramborové lodičky s česnekovým dipem

Bramborové lodičky s česnekovým dipem Bramborové lodičky s česnekovým dipem Bramborové lodičky s česnekovým dipem

Plněná vydlabaná brambora s česnekovou náplní.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Bramborové lodičky, 0,150 kg 17,01
Česnek kuchyňský, 0,002 kg 0,24
Lučina sýr, 0,020 kg 3,24
Salsa Mexicana hot dip 0,035 kg 5,09
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 24,36 Kalorie v 1 porci: 440 cal

Postup přípravy

Usmažíme nebo upečeme lodičky. Lze je koupit již hotové, ale není problém si je z kvalitních brambor udělat sám. To čím je naplníme a dál znovu zapečeme, nebo necháme uvnitř jako studený dip, je na vás. Obojí dál děláme podle toho, s čím lodičky budeme podávat.

Když jsou přílohou, tak klidně bramborovou kaší, když jsou chuťovkou k pivu či vínu, ať je tam studený dip.

Možnosti inovace

Mnoho a mnoho druhů studených nebo teplých náplní, od masových směsí po třeba bramborovou kaši.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Červené víno polosuché Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 440 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Postupy studené kuchyně (15min), Pečení (10min), Kompletace (10min) Doba vaření 10 porcí: 35min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 30.05.2013
  • Recept zobrazen: 3189x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Křepelčí stehýnka v křupavém kabátku teplý předkrm, rychlé, smažení-fritování, redukování, vaření Křepelčí stehýnka v křupavém kabátku
Chilli con carne hlavní chod, dietní, restování pro základ, vaření Chilli con carne
Tiramisu dezerty, rychlé, šlehání, cukrářské postupy, dát do chladu Tiramisu