Bavorská roštěná

Bavorská roštěná

Plněná roštěná, přelitá hustou omáčkou.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Hovězí roštěná česká kráva, 0,080 kg 12,96
Sůl standard, 0,002 kg 0,01 Fany gastroservis
Pepř černý mletý, 0,001 kg 0,03
Brambory loupané, 0,012 kg 0,21
Okurka nakládaná, 0,007 kg 0,28
Gothajský salám, 0,007 kg 1,04
Vejce 1ks=45g, 0,006 kg 0,45
Olej řepkový, 0,012 l 0,60
Cibule standard, 0,017 kg 0,30 ŠANDER ovoce zelenina
Voda pitná standard, 0,120 l 0,16
Mouka pšeničná hladká 0,010 kg 0,14 Food and frends
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 15,41 Kalorie v 1 porci: 316 cal

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, důkladně naklepeme, šlachy na okraji nakrojíme, osolíme a opepříme. Do středu plátku položíme plátek oloupané brambory, sterilované okurky, salám a pár plátků vejce. Plátky zavineme a upevníme párátkem.

Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji smažíme dozlatova. Přidáme maso, zvolna opečeme, podlijeme trochou vody a pod poklicí dusíme doměkka.

Měkké maso vyjmeme a zbavíme párátek. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou, promícháme a povaříme.

Poté omáčku dosolíme, procedíme na maso a krátce podusíme.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Rulandské šedé Doporučené přílohy: Rýže Parboiled standard dušená Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 316 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Doba vaření 10 porcí: - neznámá -

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 18.06.2013
  • Recept zobrazen: 3617x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Chobotnice v rajčatech hlavní chod, dietní, vaření Chobotnice v rajčatech
Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině hlavní chod, dietní, rychlé, restování, pečení, pečení Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině
Pečené plněné brambory mletým masem nedělní oběd, rychlé, pečení Pečené plněné brambory mletým masem