Bavorská roštěná





Plněná roštěná, přelitá hustou omáčkou.
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky, důkladně naklepeme, šlachy na okraji nakrojíme, osolíme a opepříme. Do středu plátku položíme plátek oloupané brambory, sterilované okurky, salám a pár plátků vejce. Plátky zavineme a upevníme párátkem.
Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji smažíme dozlatova. Přidáme maso, zvolna opečeme, podlijeme trochou vody a pod poklicí dusíme doměkka.
Měkké maso vyjmeme a zbavíme párátek. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou, promícháme a povaříme.
Poté omáčku dosolíme, procedíme na maso a krátce podusíme.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Rulandské šedé Doporučené přílohy: Rýže Parboiled standard dušená Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 316 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Doba vaření 10 porcí: - neznámá -
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Hovězí a telecí
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Evropa » Čechy a Morava
- Recepty dle kuchaře » Vítek Preiszler
Statistiky
- Datum vložení: 18.06.2013
- Recept zobrazen: 5925x