Hovězí polévka s těstovinami

Čirá, mírně nažloutlá polévka, typické vůně a chuti s uvařenými těstovinami.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Recept hovězí vývar základní, 0,300 porce 1,51
Voda pitná standard, 0,100 l 0,13
Polévkové nudle, 0,030 kg 1,34
Sůl standard, 0,002 kg 0,01 Fany gastroservis
Polévkové koření tekuté, 0,001 l 0,14
Petržel plochá nať 0,001 kg 0,13
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 3,11 Kalorie v 1 porci: 125 cal

Postup přípravy

Těstoviny vaříme v osolené vodě, za občasného míchání /nesmíme rozvařit/. Uvařené a okapané těstoviny dáme do připraveného vývaru. Polévku dochutíme polévkovým kořením a znovu povaříme.

Jemně nakrájenou petrželovou nať dáváme do polévky před podáváním.

Pokud připravujeme větší počet porcí, je dobré mít těstoviny zvlášť, zalité trochou vývaru a dávat je do polévky také až před podáváním.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Nápoj není potřebný Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 125 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (15min), Vaření (2h) Doba vaření 10 porcí: 2h 15min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 30.06.2013
  • Recept zobrazen: 1335x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Francouzský guláš Daube hlavní chod, restování pro základ, dušení Francouzský guláš  Daube
Kuřecí stehýnka v římském hrnci hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce Kuřecí stehýnka v římském hrnci