Česneková polévka s brambory

Čirá, mírně nažloutlá polévka s vůní a ostřejší chutí česneku a brambor.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Recept hovězí vývar základní, 0,300 porce 1,51
Brambory loupané, 0,070 kg 1,23
Voda pitná standard, 0,100 l 0,13
Česnek kuchyňský, 0,004 kg 0,58
Sůl standard, 0,002 kg 0,01 Fany gastroservis
Pepř černý mletý, 0,001 kg 0,03
Sádlo vepřové, 0,010 kg 0,96
Polévkové koření tekuté 0,001 l 0,14
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 4,60 Kalorie v 1 porci: 206 cal

Postup přípravy

Brambory nakrájíme na menší kostky a uvaříme v mírně osolené vodě. Uvařené a scezené je dáme do horkého hovězího vývaru.

Česnek utřeme se solí, spolu s pepřem a polévkovým kořením dáme do polévky. Omastíme sádlem a převaříme.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Nápoj není potřebný Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 206 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Doba vaření 10 porcí: - neznámá -

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 05.07.2013
  • Recept zobrazen: 1033x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Chilli con carne hlavní chod, dietní, restování pro základ, vaření Chilli con carne
Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti pasta (těstoviny), rychlé, restování pro základ, vaření Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti
Tomatová polévka polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Tomatová polévka