Tapas se sledi

Tapas se sledi

Španělská chuťovka.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Ciabatta, 0,050 kg 4,84
Sleď v oleji, 0,030 kg 3,71
Olivy bez pecky standart celé - černé, 0,012 kg 0,59
Cibule červená, 0,008 kg 0,21 ŠANDER ovoce zelenina
Paprika červená čerstvá, 0,008 kg 0,59
Chilli papričky čerstvé, 0,004 kg 1,98
Rajče čerstvé standard 0,020 kg 0,93 ŠANDER ovoce zelenina
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 12,23 Kalorie v 1 porci: 333 cal

Postup přípravy

Rozkrájíme ciabátu nebo tomu podobné pečivo na plátky, opečeme s trochou olivového oleje na tálu nebo teflonce. Sledě nakrájíme na půl centimetrové kostky, rajče vyjadřincujeme a nakrájíme na drobno. Cibuli, chilli, olivy a papriku nakrájíme také nadrobno.

Vše promícháme s trochou rajčatové polpy nebo kečupem. Pakliže je sleď již slaný, nemusíme už dochucovat.

Možnosti inovace

Tapas je nekonečná řada malých jednohubek, které nemusí být na pečivu. I tak v této variantě čerstvě rozpečených plátků, můžeme nahoru dát středomořské suroviny s vaším citem pro chuť a správnou kombinaci.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Červené víno polosuché Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 333 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Postupy studené kuchyně (20min) Doba vaření 10 porcí: 20min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 01.10.2012
  • Recept zobrazen: 3847x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Chobotnice v rajčatech hlavní chod, dietní, vaření Chobotnice v rajčatech
Pizza Margarita hlavní chod, dietní, pečení Pizza Margarita