Nádivka s drůbežími droby

Nádivka s drůbežími droby Nádivka s drůbežími droby

Váleček nádivky z housky, ploché petržele a drobů.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Rohlík houska, 0,035 kg 2,05
Vejce 1ks=45g, 0,014 kg 1,02
Kuřecí droby , drůbky, 0,015 kg 0,49 Řeznictví Blahuta
Petržel plochá nať, 0,004 kg 0,56
Mouka pšeničná polohrubá, 0,006 kg 0,08
Vepřový špek, 0,007 kg 0,60 Řeznictví Blahuta
Cibule standard, 0,010 kg 0,17 ŠANDER ovoce zelenina
Sůl standard, 0,005 kg 0,04 Fany gastroservis
Muškátový květ mletý 0,001 kg 0,42
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 5,16 Kalorie v 1 porci: 219 cal

Postup přípravy

Drůbeží droby pomeleme přes střední šajbu, nebo jemně pokrájíme. Na kostičky nakrájíme housku, necháme vysušit v troubě při 150°C, 5 minut.

Na drobno nakrájenou cibulku zpěníme na pokrájeném špeku a necháme vychladnout.

Z bílků vyšleháme pevný sníh.

Do mouky postupně zamícháme sůl, housku, pomleté droby, zpěněný špek s cibulkou, pokrájenou petrželku a na závěr pomalu vmícháme pevný sníh.

Hmotu položíme na folii a zatočíme je do tvaru válečků o průměru 3-4 cm, které vaříme v páře 25 minut.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Nápoj není potřebný Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 219 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (20min), Vaření v páře (30min) Doba vaření 10 porcí: 50min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 25.10.2013
  • Recept zobrazen: 4064x

Komentáře - před komentováním se musíte přihlásit

Je tam špatná fotka - dodám :)
fotky už vyměněný
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Gnocchi se špenátem kuřecím masem pasta (těstoviny), rychlé, restování, vaření na pánvi Gnocchi se špenátem kuřecím masem
Sacher dort originál dezerty, ve vodní lázni, pečení Sacher dort originál
Králík s olivami nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Králík s olivami