Nádivka s drůbežími droby





Váleček nádivky z housky, ploché petržele a drobů.
Postup přípravy
Drůbeží droby pomeleme přes střední šajbu, nebo jemně pokrájíme. Na kostičky nakrájíme housku, necháme vysušit v troubě při 150°C, 5 minut.
Na drobno nakrájenou cibulku zpěníme na pokrájeném špeku a necháme vychladnout.
Z bílků vyšleháme pevný sníh.
Do mouky postupně zamícháme sůl, housku, pomleté droby, zpěněný špek s cibulkou, pokrájenou petrželku a na závěr pomalu vmícháme pevný sníh.
Hmotu položíme na folii a zatočíme je do tvaru válečků o průměru 3-4 cm, které vaříme v páře 25 minut.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Nápoj není potřebný Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 219 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (20min), Vaření v páře (30min) Doba vaření 10 porcí: 50min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Moučné produkty » Pečivo
- Recepty dle surovin » Masa » Drůbež a Ptáci » Kuřecí maso
- Recepty dle chodu » Příloha
- Recepty dle regionu » Evropa » Čechy a Morava
- Recepty dle úpravy » Vaření v páře
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
Statistiky
- Datum vložení: 25.10.2013
- Recept zobrazen: 4199x