Tuňáková pomazánka





Ráno ke snídani na čerstvý chléb je tuňáková pomazánka výborná, stejně tak do toustu k odpolední svačině.
Postup přípravy
Uvařené vejce pokrájíme na kostičky, smícháme s nadrobno nakrájenými ostatními ingrediencemi. Přidáme majonézu a dochutíme solí a pepřem.
Jednoduchost sama.
Možnosti inovace
Přidejte kapii nebo čerstvou červenou papriku.
Rada
Dieta nebo nedieta, s více majonézy to chutná lépe.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Mattoni perlivá, Káva Doporučené přílohy: Chléb tmavý český, Bageta francouzská bílá Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 138 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Postupy studené kuchyně (20min) Doba vaření 10 porcí: 20min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Ryby a plody moře » Ryby » Ryby konzervované
- Recepty dle surovin » Majonézy, Vejce
- Recepty dle chodu » Pomazánky, pěny a koktejly, Svačina, Snídaně
- Recepty dle regionu » Evropa
- Recepty dle úpravy » Postupy studené kuchyně
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
- Nej recepty
Statistiky
- Datum vložení: 30.11.2013
- Recept zobrazen: 16505x