Ananasové ravioly plněné tvarohem s madagaskarskou vanilkou s redukcí červeného vína a lesního ovoce





Ananasové ravioly jsou lehká a sladká tečka na závěr každého menu.
Postup přípravy
Očištěný ananas nakrájíme na 2 mm tenké plátky (nejlépe na nářezovém stroji).
Tvaroh vymícháme s trochou smetany, dochutíme cukrem a vanilkou.
Do menšího rendlíku dáme lesní směs, cukr a červené víno. Přivedeme k varu a zredukujeme na požadovanou hustotu.
Na plátky ananasu do středu dáme ochucený tvaroh a přehneme jako ravioly. Přelijeme zredukovaným ovocem a posypeme moučkovým cukrem. Dozdobíme snítkou čerstvé máty.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Káva Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 371 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Šlehání (3min), Příprava (5min), Redukování (15min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 28min
Restaurace, kde toto jídlo podávají
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Ovoce
- Recepty dle surovin » Mléčné výrobky » Sýry » Čerstvé měkké sýry
- Recepty dle surovin » Ovoce » Ovoce mražené
- Recepty dle chodu » Dezerty, Degustační desert
- Recepty dle regionu » Evropa
- Recepty dle nákladů » Levné
- Recepty dle úpravy » Šlehání, Redukování,
- Recepty dle kuchaře » Jiří Novák
Statistiky
- Datum vložení: 05.03.2014
- Recept zobrazen: 4749x