Ananasové ravioly plněné tvarohem s madagaskarskou vanilkou s redukcí červeného vína a lesního ovoce

Ananasové ravioly plněné tvarohem

Ananasové ravioly jsou lehká a sladká tečka na závěr každého menu.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Ananas, 0,035 kg 1,38
Tvaroh měkký, 0,025 kg 1,80
Cukr krupice, 0,050 kg 1,13
Cukr moučkový, 0,001 kg 0,03
Vanilka mletá sušená, 0,001 kg 6,30
Víno červené alkohol, 0,010 l 1,13
Máta peprná, 0,001 kg 0,38
Smetana nad 30%, 0,025 l 2,13
Lesní směs 0,035 kg 6,17
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 19,48 Kalorie v 1 porci: 371 cal

Postup přípravy

Očištěný ananas nakrájíme na 2 mm tenké plátky (nejlépe na nářezovém stroji).

Tvaroh vymícháme s trochou smetany, dochutíme cukrem a vanilkou.

Do menšího rendlíku dáme lesní směs, cukr a červené víno. Přivedeme k varu a zredukujeme na požadovanou hustotu.

Na plátky ananasu do středu dáme ochucený tvaroh a přehneme jako ravioly. Přelijeme zredukovaným ovocem a posypeme moučkovým cukrem. Dozdobíme snítkou čerstvé máty.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Káva Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 371 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Šlehání (3min), Příprava (5min), Redukování (15min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 28min

Restaurace, kde toto jídlo podávají

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 05.03.2014
  • Recept zobrazen: 3247x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Králík s olivami nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Králík s olivami
Daňčí kolínko na špenátové kaši nedělní oběd, marinování, pečení Daňčí kolínko na špenátové kaši