Brambory vařené

Prohozené v máslíčku s plochou petrželkou.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Brambory standard A-B, 0,325 kg 4,37
Sůl standard, 0,002 kg 0,01 Fany gastroservis
Kmín celý, 0,001 kg 0,03
Máslo, 0,008 kg 1,05
Petržel plochá nať 0,003 kg 0,48
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 5,67 Kalorie v 1 porci: 290 cal

Postup přípravy

Oloupané brambory nakrájíme podle velikosti na osminky, dáme do hrnce s vlažnou vodou, solí a kmínem. Uvaříme doměkka.

Scezené brambory prohodíme máslem a posekanou plochou petrželkou. Ihned podáváme.

Jednodušší provedení

Vaření v páře.

Rada

Když necháme takto prohozené brambory déle stát v teple, petrželka ztrácí barvu i aroma.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Nápoj není potřebný Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 290 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Vaření (45min) Doba vaření 10 porcí: 45min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 06.10.2012
  • Recept zobrazen: 2007x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Carpaccio z lososa studený předkrm, dietní, rychlé, marinování Carpaccio z lososa
Jablečný Tarte - Tatin dezerty, rychlé, pečení Jablečný Tarte - Tatin
Upečena Pražma královská v troubě hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření Upečena Pražma královská v troubě