La Tarte Flambée

La Tarte Flambée.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Těsto:, 0,001 ks 0,00
Mouka pšeničná hladká, 0,128 kg 1,73 Food and frends
Voda pitná standard, 0,063 l 0,08
Droždí, 0,006 kg 3,66
Rostlinný olej, 0,013 l 0,58
Sůl standard, 0,010 kg 0,07 Fany gastroservis
Náplň:, 0,001 ks 0,00
Smetana zakysaná, 0,053 kg 4,18
Tvaroh měkký, 0,053 kg 3,77
Cibule bílá Francie, 0,128 kg 8,03
Uzený domácí bok (slanina), 0,063 kg 8,70
Česnek kuchyňský, 0,005 kg 0,83
Tymián čerstvý, 0,003 kg 1,21
Pepř bílý mletý 0,001 kg 0,31
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 31,57 Kalorie v 1 porci: 907 cal

Postup přípravy

Droždí a sůl zamícháme do mouky. Přidáme pomalu vodu, olej a vypracujeme hedvábné těsto. Přikryjeme a necháme vykynout.

Smícháme smetanu, tvaroh, přidáme sůl, pepř a česnek. Slaninu nakrájíme na nudličky a orestujeme. Cibuli nakrájíme na kolečka a smícháme s orestovanou slaninou. Těsto rozválíme, dáme na plech, potřeme smetanovým tvarohem a navrch rozprostřeme cibuli se slaninou. Pečeme ve velice horké troubě asi 7 minut.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Chateau Bel Air Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 907 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (10min), Kynutí těsta (30min), Pečení (7min) Doba vaření 10 porcí: 47min

Škola vaření, která vyučuje tento recept

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 04.05.2014
  • Recept zobrazen: 1802x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Penne s kuřecím masem, špenát a cherry rajčátky pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování, vaření Penne s kuřecím masem, špenát a cherry rajčátky
Plněné paprikové lusky na rajské omáčce hlavní chod, restování pro základ, dušení Plněné paprikové lusky na rajské omáčce