Kančí T-bon steak v glaze Jalapenos





Český kanec ve steakové úpravě v pikantním sladkém glaze.
Postup přípravy
Maso si z lednice vyndáme alespoň 30 minut před úpravou.
Bramborové (lodičky), tedy vydlabané pečené nebo smažené brambory už můžeme koupit jako polotovar.
Naplníme je blanžírovanou na nudličky nakrájenou zeleninou, kterou ochutíme brusinkami.
Steak opečeme z obou stran a poté ho postavíme na kost a necháme dojít na mírném teple na kraji grilu. Před podáváním potřeme glaze a dáme na minutu do trouby při 200°C
Rada
Kančí maso se nesmí propéct. Na druhou stranu zvěřině jako takové nevadí zamražení, protože obsahuje malé množství vody.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Cabernet sauvignon syrah reserva Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 1 483 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (10min), Grilování (8min), Smažení-Fritování (5min), Kompletace (3min) Doba vaření 10 porcí: 26min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Zelenina » Mražená zelenina a mražené přílohy
- Recepty dle surovin » Masa » Zvěřína » Prase divoké (Kančí)
- Recepty dle surovin » Koření » Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Mezinárodní Fusion
- Recepty dle úpravy » Grilování, Smažení-Fritování,
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
Statistiky
- Datum vložení: 17.08.2014
- Recept zobrazen: 2311x