Kančí T-bon steak v glaze Jalapenos

Kančí T-bon steak v glaze Jalapenos Kančí T-bon steak v glaze Jalapenos Kančí T-bon steak v glaze Jalapenos Kančí T-bon steak v glaze Jalapenos

Český kanec ve steakové úpravě v pikantním sladkém glaze.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Bramborové lodičky, 0,210 kg 23,81
Kančí T-bon, 0,275 kg 0,00
Glaze Jalapenos, 0,070 l 30,87 Fany gastroservis
Brusinky džem, 0,050 kg 8,15
Mrkev standard, 0,050 kg 0,76 ŠANDER ovoce zelenina
Celer bulva, 0,040 kg 1,01 ŠANDER ovoce zelenina
Celer řapíkatý, 0,040 kg 1,89 ŠANDER ovoce zelenina
Paprika zelená čerstvá, 0,020 kg 1,46
Paprika červená čerstvá, 0,025 kg 1,83
Sůl standard, 0,005 kg 0,04 Fany gastroservis
Pepř tříbarevný drcený 0,002 kg 0,96
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 67,40 Kalorie v 1 porci: 1 483 cal

Postup přípravy

Maso si z lednice vyndáme alespoň 30 minut před úpravou.

Bramborové (lodičky), tedy vydlabané pečené nebo smažené brambory už můžeme koupit jako polotovar.

Naplníme je blanžírovanou na nudličky nakrájenou zeleninou, kterou ochutíme brusinkami.

Steak opečeme z obou stran a poté ho postavíme na kost a necháme dojít na mírném teple na kraji grilu. Před podáváním potřeme glaze a dáme na minutu do trouby při 200°C

Rada

Kančí maso se nesmí propéct. Na druhou stranu zvěřině jako takové nevadí zamražení, protože obsahuje malé množství vody.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Cabernet sauvignon syrah reserva Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 1 483 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (10min), Grilování (8min), Smažení-Fritování (5min), Kompletace (3min) Doba vaření 10 porcí: 26min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 17.08.2014
  • Recept zobrazen: 1597x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Filé z mořského vlka s baby zeleninou hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování Filé z mořského vlka s baby zeleninou
Bramborák a bramboráčky příloha, rychlé, smažení-fritování Bramborák a bramboráčky
Pečené koleno hlavní chod, vaření, pečení Pečené koleno