Degustační trojkombinace

Degustační trojkombinace Degustační trojkombinace Degustační trojkombinace Degustační trojkombinace Degustační trojkombinace Degustační trojkombinace Degustační trojkombinace Degustační trojkombinace

Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Losos filet s kůži, 0,050 kg 17,00 Food and frends
Hovězí svíčková ze steakového plemene, 0,067 kg 48,82
Recept gratinované brambory, 0,333 porce 4,64
Recept Demi-galce, 0,167 porce 1,68
Vepřová panenka, 0,167 kg 30,80
Tuňák v kvalitě sushimi v plátýnku, 0,058 kg 36,73
Krevety loupané 30/40 garnát, 0,025 kg 5,35 Food and frends
Kachní játra foie gras, 0,050 kg 40,95
Chléb ovocný, 0,033 kg 5,04
Telecí líčka 0,075 kg 33,08
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 213,40 Kalorie v 1 porci: 1 206 cal

Postup přípravy

Toto je bez receptu jen ukázka :)

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Sauvignon blanc reserva, Cabernet sauvignon syrah reserva, Mattoni Granátové jablko Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 1 206 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Vaření (50min), Kompletace (20min) Doba vaření 10 porcí: 1h 10min

Restaurace, kde toto jídlo podávají

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí ragů s houbami a brokolicí hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení Hovězí ragů s houbami a brokolicí
Krkonošské kyselo polévka, rychlé, vaření Krkonošské kyselo
Mořský vlk s pečenými brambůrkami a celerem hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, pečení Mořský vlk s pečenými brambůrkami a celerem