Degustační trojkombinace





Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.
Postup přípravy
Toto je bez receptu jen ukázka :)
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Sauvignon blanc reserva, Cabernet sauvignon syrah reserva, Mattoni Granátové jablko Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 1 206 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Vaření (50min), Kompletace (20min) Doba vaření 10 porcí: 1h 10min
Restaurace, kde toto jídlo podávají
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Ryby a plody moře » Ryby » Mořské ryby čerstvé
- Recepty dle surovin » Masa » Hovězí a telecí » České dělění » Hovězí svíčková
- Recepty dle surovin » Masa » Vepřové maso » Vepřová svíčková (panenka)
- Recepty dle surovin » Ryby a plody moře » Plody moře » Krevety Garnáti
- Recepty dle surovin » Masa » Drůbež a Ptáci » Kachna
- Recepty dle surovin » Masa » Hovězí a telecí » Telecí maso
- Recepty dle chodu » Degustační teplý, Degustační studený, Degustační desert
- Recepty dle regionu » Mezinárodní Fusion
- Recepty dle úpravy » Vaření,
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
- Nej recepty
Statistiky
- Datum vložení: 05.09.2014
- Recept zobrazen: 4055x