Kuřecí paličky v medovém glazé





na čínské zelenině s jasmínovou rýží
Postup přípravy
Kuřecím paličkám odsekneme vrchní část kosti a stáhneme kůži k masu.
Smícháme sojovou omáčku, med, sweetchilli a trocha vody. Potřeme tím vyskládané paličky v plechu a dáme péct na 150°C 60 minut. V průběhu pečení tak třikrát potíráme smíchanou medovou omáčkou.
Mezitím si připravíme lombo omáčku viz. samotná receptura k rozkliknutí. Poté pokrájíme zeleninu na nudličky.
Po upečení slijeme šťávu do lombo omáčky. Ve woku rozpálíme vysokou vrstvu oleje ve které zprudka osmažíme zeleninu tak 40 sekund. Scedíme zeleninu od oleje a promícháme ji v lombo omáčce.
Podáváme s jasmínovou rýží.
Rada
Zelenina ať není rozvařená.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Voda Doporučené přílohy: Jasmínová rýže Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 2 331 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (15min), Pečení (45min), Wok (5min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 1h 10min
Restaurace, kde toto jídlo podávají
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Drůbež a Ptáci » Kuřecí maso
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Asie » Čína
- Recepty dle úpravy » Pečení, Wok,
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
Statistiky
- Datum vložení: 13.09.2014
- Recept zobrazen: 3160x