Kuřecí paličky v medovém glazé

Kuřecí paličky v medovém glazé Kuřecí paličky v medovém glazé Kuřecí paličky v medovém glazé Kuřecí paličky v medovém glazé Kuřecí paličky v medovém glazé Kuřecí paličky v medovém glazé

na čínské zelenině s jasmínovou rýží

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Kuřecí paličky stehení, 0,180 kg 13,61
Recept Lombo omáčka, 1,000 porce 12,60
Med lesní, 0,010 kg 1,38
Sojová omáčka, 0,010 l 0,90
Sweetchilli omáčka, 0,010 l 0,95
Sůl standard, 0,001 kg 0,00 Fany gastroservis
Pepř bílý mletý, 0,001 kg 0,08
Rýže jasmínová, 0,100 kg 4,75
Citrónová štáva lemonka, 0,010 l 0,33
Koriandr čerstvý, 0,005 kg 2,26
Sezamové semínko bílé 0,002 kg 0,34
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 35,43 Kalorie v 1 porci: 2 331 cal

Postup přípravy

Kuřecím paličkám odsekneme vrchní část kosti a stáhneme kůži k masu.

Smícháme sojovou omáčku, med, sweetchilli a trocha vody. Potřeme tím vyskládané paličky v plechu a dáme péct na 150°C 60 minut. V průběhu pečení tak třikrát potíráme smíchanou medovou omáčkou.

Mezitím si připravíme lombo omáčku viz. samotná receptura k rozkliknutí. Poté pokrájíme zeleninu na nudličky.

Po upečení slijeme šťávu do lombo omáčky. Ve woku rozpálíme vysokou vrstvu oleje ve které zprudka osmažíme zeleninu tak 40 sekund. Scedíme zeleninu od oleje a promícháme ji v lombo omáčce.

Podáváme s jasmínovou rýží.

Rada

Zelenina ať není rozvařená.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Voda Doporučené přílohy: Jasmínová rýže Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 2 331 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (15min), Pečení (45min), Wok (5min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 1h 10min

Restaurace, kde toto jídlo podávají

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 13.09.2014
  • Recept zobrazen: 3160x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Špekový knedlík příloha, rychlé, vaření v páře Špekový knedlík
Steak ze zebry hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, vaření Steak ze zebry
Marinovaný losos A studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, marinování Marinovaný losos A