Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem

Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem

Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Vepřová panenka, 0,170 kg 31,42
Losos uzený, 0,040 kg 25,00
Chřest zelený mražený, 0,030 kg 7,08
Sůl standard, 0,001 kg 0,00 Fany gastroservis
Pepř bílý mletý, 0,001 kg 0,08
Recept holandská omáčka, 1,000 porce 13,92
Tagliatele sepia, 0,060 kg 6,58
Olivový olej extra virgin 0,015 l 1,88 Lesa s.r.o.
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 81,81 Kalorie v 1 porci: 907 cal

Postup přípravy

Do válečku panenky uděláme podélně otvor. Do něj vsuneme váleček ze zeleného chřestu a uzeného lososa. Na pánvi zprudka opečeme a dáme dopéct na 180°C, 5-7 minut.

Panenku nafilírujeme a podáváme s holandskou omáčkou a sepiovými tagliateli.

Pro snazší špikování si plátky lososa omotám kolem chřestu a dám tuto tyčku zamrazit.

Možnosti inovace

Holandskou omáčku můžeme změnit na citrónovou nebo bernaise.

Rada

Panenku nikdy nepropékáme well done. Je to můj starší recept, takže ten vzhled bych dnes udělal jinak.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Bílé víno polosuché Doporučené přílohy: Gratinované brambory Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 907 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (30min), Pečení (15min) Doba vaření 10 porcí: 45min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 12.10.2012
  • Recept zobrazen: 5459x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí guláš hlavní chod, dušení, restování pro základ Hovězí guláš
Bábovka klasická dezerty, rychlé, pečení Bábovka klasická
Kuřecí prsíčko supreme na zeleninovém tian nedělní oběd, dietní, pečení Kuřecí prsíčko supreme na zeleninovém tian