Mořský vlk s olivami, fazolkou a bramborem

Mořský vlk s olivami, fazolkou a bramborem Mořský vlk s olivami, fazolkou a bramborem Mořský vlk s olivami, fazolkou a bramborem Mořský vlk s olivami, fazolkou a bramborem Mořský vlk s olivami, fazolkou a bramborem Mořský vlk s olivami, fazolkou a bramborem Mořský vlk s olivami, fazolkou a bramborem

Rychlá a jednoduchá příprava oblíbeného mořského vlka ve stylu středomoří.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Mořský vlk celý, 0,500 kg 126,48
Recept brambory vařené, 0,800 porce 5,09
Olivový olej extra virgin, 0,040 l 5,03 Lesa s.r.o.
Fazolové lusky mladé, 0,020 kg 1,59
Fazolové lusky mražené, 0,025 kg 1,51
Olivy bez pecky standart celé - zelené, 0,010 kg 0,48
Olivy celé s peckou velké, 0,020 kg 3,08
Celer řapíkatý, 0,015 kg 0,71 ŠANDER ovoce zelenina
Fenykl obecný čerstvý řapík, 0,010 kg 0,66
Sůl mořská jemná, 0,001 kg 0,02
Pepř bílý mletý, 0,001 kg 0,08
Česnek kuchyňský, 0,005 kg 0,79
Rozmarýn řezaný čerstvý 0,008 kg 3,60
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 141,97 Kalorie v 1 porci: 1 062 cal

Postup přípravy

Vykuchaného a šupin zbaveného vlka opečeme (ogrilujeme) na pánvi, tálu či grilu a dáme dopéct do trouby na 20 minut 180°C

Uvařené brambory o restujeme v olivovém oleji společně s fazolkami, fenyklem, řapíkatým celerem a česnekem. Na závěr přidáme olivy.

Možnosti inovace

Do orestovaných brambor můžeme přidat listový špenát, šušená rajčata, nebo cibuli.

Rada

Celá ryba velikosti cca 500g je hotová po pěti minutách opečení a cca 20 minutách pečení v troubě. 180°C

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Rulandské šedé Doporučené přílohy: Bageta francouzská bílá Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 1 062 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (25min), Pečení (20min), Rychlé opečení (5min), Čas na přílohu (35min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 1h 30min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 05.10.2014
  • Recept zobrazen: 2405x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině hlavní chod, dietní, rychlé, restování, pečení, pečení Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině
Marinovaný losos A studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, marinování Marinovaný losos A
Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem hlavní chod, rychlé, namočení, pečení, pasírování Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem