Krevetový salát s kuskusem





Krevety, rukola a kuskus v kokosovém mléku.
Postup přípravy
Namočíme kuskus do horké vody 10 minut, poté vyzkoušíme zda je měkký a propláchneme studenou vodou. Necháme okapat přidáme kokosové mléko a promícháme.
Rozmražené krevety krátce zpěníme na másle, osolíme, opepříme a případně dokořeníme vaší fantazii. (třeba red kari pastou)
Listové saláty promícháme s pokrájenými sušenými rajčaty a kuskusem v kokosovém mléce.
Rada
Kreveta je jemné masíčko plné vody, proto je netrápíme delší tepelnou úpravou. Na másle je necháme tak minutu a potom pánev v klidu vypneme.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Perrier, Mattoni perlivá Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 679 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (15min), Restování (2min), Postupy studené kuchyně (15min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 37min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Ryby a plody moře » Plody moře » Krevety Garnáti
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Listová zelenina
- Recepty dle surovin » Moučné produkty » Těstoviny a zavářka
- Recepty dle chodu » Studený předkrm, Velké saláty
- Recepty dle regionu » Mezinárodní Fusion
- Recepty dle úpravy » Restování, Postupy studené kuchyně,
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
- Nej recepty
Statistiky
- Datum vložení: 06.10.2014
- Recept zobrazen: 6581x