Smažené kuřecí prsíčka s lehkým bramborovým salátem





Kuřecí řízečky v křupavé krustě z tempůry a mouky. Lehký bramborový salát.
Postup přípravy
Těstíčko na obalování uděláme z vody mouky, tempůry, sezamového semínka a dochucení kořením. Vše ať má krémovou konzistenci.
Lehce naklepané kousky prsíček obalíme v těstíčku a ponoříme do vysoké vrstvy oleje smažit.
Salát viz samostatný recept.
Rada
Když je těstíčko kolem masa v silné vrstvě smažení trvá velmi dlouho. Jinak to pak nebude křupavé. Proto lepé dělat těstíčko trochu řidší, aby se na mase toho nedrželo tolik.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Heineken Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 2 474 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (40min), Smažení-Fritování (10min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 55min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Drůbež a Ptáci » Kuřecí maso » Kuřecí prsa
- Recepty dle surovin » Moučné produkty » Mouky
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Mezinárodní Fusion
- Recepty dle úpravy » Smažení-Fritování,
- Recepty dle kuchaře » Mirek 0777
- Nej recepty
Statistiky
- Datum vložení: 03.03.2015
- Recept zobrazen: 5166x