Hovězí kotlíkový guláš





Výborný hovězí guláš z jednoho kotlíku
Postup přípravy
Na přípravu hovězího guláše si na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, opečeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem, zaprášíme mletou červenou paprikou a krátce podusíme. Potom podlijeme vodou a přidáme nakrájené zelené papriky bez jadérek. Po 30 minutách přidáme nakrájená rajčata, tlučený kmín a očištěné brambory, dolijeme vodu a uvaříme do měkka. Nakonec dochutíme rozetřeným česnekem a majoránkou.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Pilsner Urguell Doporučené přílohy: Chléb farmářský Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 987 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (20min), Restování pro základ (10min), Dušení (40min), Kompletace (10min) Doba vaření 10 porcí: 1h 20min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Hovězí a telecí » České dělění » Hovězí zadní kližka
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Lilkovité
- Recepty dle surovin » Koření » Sušené bylinky a kořenící směsi
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Evropa » Čechy a Morava
- Recepty dle úpravy » Restování pro základ, Dušení,
- Recepty dle kuchaře » Lenka
Statistiky
- Datum vložení: 19.03.2015
- Recept zobrazen: 5445x