Hovězí kotlíkový guláš

Hovězí kotlíkový guláš

Výborný hovězí guláš z jednoho kotlíku

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Sádlo vepřové, 0,025 kg 2,39
Cibule standard, 0,200 kg 3,48 ŠANDER ovoce zelenina
Hovězí kliška zadní, 0,185 kg 32,41
Sůl standard, 0,020 kg 0,14 Fany gastroservis
Pepř černý mletý, 0,002 kg 0,60
Paprika sladká mletá, 0,002 kg 0,35
Paprika červená čerstvá, 0,065 kg 4,76
Rajče čerstvé standard, 0,050 kg 2,32 ŠANDER ovoce zelenina
Kmín mletý, 0,001 kg 0,25
Brambory standard A-B, 0,250 kg 3,36
Česnek kuchyňský, 0,010 kg 1,57
Majoránka sušená, 0,001 kg 0,22
Rajčatový protlak 0,051 kg 2,17
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 54,02 Kalorie v 1 porci: 987 cal

Postup přípravy

Na přípravu hovězího guláše si na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, opečeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem, zaprášíme mletou červenou paprikou a krátce podusíme. Potom podlijeme vodou a přidáme nakrájené zelené papriky bez jadérek. Po 30 minutách přidáme nakrájená rajčata, tlučený kmín a očištěné brambory, dolijeme vodu a uvaříme do měkka. Nakonec dochutíme rozetřeným česnekem a majoránkou.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Pilsner Urguell Doporučené přílohy: Chléb farmářský Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 987 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (20min), Restování pro základ (10min), Dušení (40min), Kompletace (10min) Doba vaření 10 porcí: 1h 20min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 19.03.2015
  • Recept zobrazen: 3355x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině hlavní chod, dietní, rychlé, restování, pečení, pečení Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině
Kuřecí stehýnka v římském hrnci hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce Kuřecí stehýnka v římském hrnci
Upečena Pražma královská v troubě hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření Upečena Pražma královská v troubě