Hovězí maso s rajčaty a jablky

Pro milovníky rajčat je hovězí maso opečené na rajčatech ideální pochoutkou, která je možná servírovat s téměř jakoukoliv přílohou

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Hovězí zadní, 0,400 kg 68,35
Sůl standard, 0,005 kg 0,04 Fany gastroservis
Pepř černý mletý, 0,002 kg 0,60
Ztužený tuk, 0,040 kg 2,32
Paprika zelená čerstvá, 0,150 kg 10,96
Bílé víno alkohol, 0,200 l 23,47
Jablka, 0,300 kg 10,30 ŠANDER ovoce zelenina
Rajče čerstvé standard 0,300 kg 13,90 ŠANDER ovoce zelenina
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 129,94 Kalorie v 1 porci: 1 249 cal

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem a opečeme na rozehřátém tuku z obou stran. Přidáme nakrájená rajča, podlijeme vínem a udusíme téměř do měkka. Nakonec přidáme tanakrájenou zelenou papriku bez jadérek očištěná a nakrájená jablka bez jádřinců a , podle potřeby podusíme a podlijeme.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Sauvignon blanc reserva Doporučené přílohy: Brambory vařené Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 1 249 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (20min), Dušení (40min), Kompletace (20min) Doba vaření 10 porcí: 1h 20min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 19.03.2015
  • Recept zobrazen: 955x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Degustační ratattouille degustační teplý, dietní, rychlé, restování Degustační ratattouille
Daňčí kolínko na špenátové kaši nedělní oběd, marinování, pečení Daňčí kolínko na špenátové kaši
Perníkový houskový kynutý knedlík příloha, rychlé, vaření Perníkový houskový kynutý knedlík