Hovězí maso s rajčaty a jablky





Pro milovníky rajčat je hovězí maso opečené na rajčatech ideální pochoutkou, která je možná servírovat s téměř jakoukoliv přílohou
Postup přípravy
Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem a opečeme na rozehřátém tuku z obou stran. Přidáme nakrájená rajča, podlijeme vínem a udusíme téměř do měkka. Nakonec přidáme tanakrájenou zelenou papriku bez jadérek očištěná a nakrájená jablka bez jádřinců a , podle potřeby podusíme a podlijeme.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Sauvignon blanc reserva Doporučené přílohy: Brambory vařené Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 1 249 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (20min), Dušení (40min), Kompletace (20min) Doba vaření 10 porcí: 1h 20min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Hovězí a telecí » České dělění » Hovězí zadní
- Recepty dle surovin » Ovoce » Čerstvé ovoce » Peckovité ovoce
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Lilkovité
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Evropa
- Recepty dle úpravy » Dušení,
- Recepty dle kuchaře » Lenka
Statistiky
- Datum vložení: 19.03.2015
- Recept zobrazen: 955x