Roštěnka na paprice a mrkvi

Roštěnka na paprice a mrkvi

Pokud hledáte recept na to, jak rychle připravit hovězí roštěnou s mrkví a paprikou, tak toto je recept přímo pro vás

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Hovězí roštěná česká býk, 0,200 kg 53,83
Sádlo vepřové, 0,025 kg 2,39
Sůl standard, 0,003 kg 0,02 Fany gastroservis
Pepř černý mletý, 0,001 kg 0,30
Cibule standard, 0,075 kg 1,31 ŠANDER ovoce zelenina
Recept hovězí vývar základní, 0,050 porce 0,25
Rajčatový protlak, 0,020 kg 0,85
Mrkev standard 0,125 kg 1,91 ŠANDER ovoce zelenina
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 60,85 Kalorie v 1 porci: 616 cal

Postup přípravy

Dobře odležené maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, opečeme v rozehřátém sádle z obou stran, osolíme a okořeníme mletým pepřem. Potom přidáme mrkev, červené papriky bez jadérek nakrájené na tlustší nudličky a drobně nakrájenou cibuli, podlijeme masovým vývarem, v němž jsme rozmíchali rajčatový protlak, přiklopíme a udusíme do měkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Je-li maso téměř měkké, zaprášíme je moukou a dodusíme.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Červené víno polosuché Doporučené přílohy: Brambory vařené Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 616 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Příprava (15min), Restování pro základ (5min), Dušení (15min), Kompletace (2min) Doba vaření 10 porcí: 37min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 19.03.2015
  • Recept zobrazen: 1398x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Scottona, telecí závitky se sýrem a jarní cibulkou, mangoldem a rukolou hlavní chod, rychlé, restování pro základ, pečení, vaření Scottona, telecí závitky se sýrem a jarní cibulkou, mangoldem a rukolou
Vepřové ledvinky s rýží hlavní chod, dietní, rychlé, dušení Vepřové ledvinky s rýží
Koprová omáčka vejce hlavní chod, rychlé, restování pro základ, vaření Koprová omáčka vejce