Maďarský hovězí guláš

Maďarský hovězí guláš

Výborný maďarský guláš se hodí jak k obědu tak k večeři. Ideálním nápojem k tomuto guláši je právě pivo.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Anglická slanina, 0,060 kg 8,59
Sádlo vepřové, 0,040 kg 3,83
Cibule standard, 0,150 kg 2,61 ŠANDER ovoce zelenina
Hovězí přední, 0,400 kg 24,34
Sůl standard, 0,009 kg 0,06 Fany gastroservis
Pepř černý mletý, 0,020 kg 5,99
Paprika sladká mletá, 0,005 kg 0,88
Recept hovězí vývar základní, 0,100 porce 0,50
Rajčatový protlak, 0,040 kg 1,70
Cibulka jarní, 0,100 kg 12,52
Paprika červená čerstvá, 0,100 kg 7,32
Paprika mletá pálivá 0,002 kg 1,08
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 69,42 Kalorie v 1 porci: 1 356 cal

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na kostičky, opečeme na sádle, přidáme drobně nakrájenou cibuli a opečeme do zlatova. Maso nakrájíme na kostky, přidáme k cibuli a za stálého míchání opečeme. Potom osolíme, okořeníme mletým pepřem, odstavíme a přimícháme sladkou a pálivou mletou červenou papriku. Podlijeme masový vývarem nebo vodou, přimícháme rajčatový protlak nebo kečup, přiklopíme a dusíme do měkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Hotové ozdobíme mladou cibulkou nakrájenou na kolečka a červenou paprikou.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Pilsner Urguell Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 1 356 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (20min), Restování pro základ (10min), Dušení (40min), Kompletace (10min) Doba vaření 10 porcí: 1h 20min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 20.03.2015
  • Recept zobrazen: 1369x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Chobotnice v rajčatech hlavní chod, dietní, vaření Chobotnice v rajčatech
Bramborák a bramboráčky příloha, rychlé, smažení-fritování Bramborák a bramboráčky
Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti pasta (těstoviny), rychlé, restování pro základ, vaření Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti