Hovězí maso po burgundsku

Hovězí maso po burgundsku

Hovězí maso po burgundsku

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Anglická slanina, 0,050 kg 7,16
Sádlo vepřové, 0,020 kg 1,92
Hovězí zadní, 0,200 kg 34,18
Mouka pšeničná hladká, 0,030 kg 0,41 Food and frends
Recept hovězí vývar základní, 0,200 porce 1,01
Rajčatový protlak, 0,020 kg 0,85
Pepř černý mletý, 0,002 kg 0,60
Paprika sladká mletá, 0,003 kg 0,53
Sůl standard, 0,005 kg 0,04 Fany gastroservis
Víno červené alkohol, 0,200 l 22,68
Mrkev standard, 0,100 kg 1,52 ŠANDER ovoce zelenina
Cibule standard, 0,100 kg 1,74 ŠANDER ovoce zelenina
Petržel plochá nať 0,030 kg 4,80
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 77,42 Kalorie v 1 porci: 1 033 cal

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na kostičky, opečeme na sádle, přidáme maso na krájené kostky a za stálého míchání prudce opečeme. Potom zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme masovým vývarem, přidáme rajčatový protlak, mletý pepř, mletou červenou papriku, sůl, víno a očištěnou nakrájenou mrkev, přiklopíme a za občasného podlévání udusíme do měkka. Nakonec přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a drobně nakrájenou zelenou petrželovou nať.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Mattoni Klasik Doporučené přílohy: Rýže Parboiled standard dušená Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 1 033 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (10min), Restování pro základ (10min), Dušení (50min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 1h 15min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 20.03.2015
  • Recept zobrazen: 3002x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Bábovka klasická dezerty, rychlé, pečení Bábovka klasická
Plněná kalamára dalmatským rizotem hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, pečení Plněná kalamára dalmatským rizotem
Francouzský guláš Daube hlavní chod, restování pro základ, dušení Francouzský guláš  Daube