Hovězí maso se zeleninou v alobalu

Hovězí maso se zeleninou v alobalu

Hovězí maso se zeleninou je pochoutka k lehčímu obědu nebo svačině

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Hovězí přední, 0,133 kg 8,11
Sůl standard, 0,002 kg 0,01 Fany gastroservis
Pepř černý mletý, 0,001 kg 0,20
Sádlo vepřové, 0,013 kg 1,28
Cibule standard, 0,050 kg 0,87 ŠANDER ovoce zelenina
Rajče čerstvé standard, 0,083 kg 3,86 ŠANDER ovoce zelenina
Paprika zelená čerstvá, 0,060 kg 4,38
Petržel plochá nať, 0,017 kg 2,67
Cuketa 0,070 kg 3,17
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 24,55 Kalorie v 1 porci: 379 cal

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem a prudce opečeme v rozehřátém sádle z obou stran. Očištěnou cibuli nakrájíme na kolečka, rajčata na osminky a zelené papriky bez jadérek na proužky. Do připravených kousků alobalu vložíme každý plátek zvlášť a přiměřeným množstvím nakrájené cibule, rajčat a zelené papriky, posypeme drobně nakrájenou zelenou petrželkovou natí, alobal pevně zavřeme, aby šťáva při pečení nevytekla, uložíme na pekáč a upečeme ve vyhřáté troubě nebo na grilu do měkka.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Rajec jemný Doporučené přílohy: Chléb tmavý český Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 379 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Restování pro základ (10min), Pečení (30min) Doba vaření 10 porcí: 40min

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 20.03.2015
  • Recept zobrazen: 2430x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Houbová omáčka omáčka, restování pro základ, vaření Houbová omáčka
Gazpacho studený předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně Gazpacho
Kuřecí prsíčko supreme na zeleninovém tian nedělní oběd, dietní, pečení Kuřecí prsíčko supreme na zeleninovém tian