Hovězí maso se zeleninou v alobalu





Hovězí maso se zeleninou je pochoutka k lehčímu obědu nebo svačině
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem a prudce opečeme v rozehřátém sádle z obou stran. Očištěnou cibuli nakrájíme na kolečka, rajčata na osminky a zelené papriky bez jadérek na proužky. Do připravených kousků alobalu vložíme každý plátek zvlášť a přiměřeným množstvím nakrájené cibule, rajčat a zelené papriky, posypeme drobně nakrájenou zelenou petrželkovou natí, alobal pevně zavřeme, aby šťáva při pečení nevytekla, uložíme na pekáč a upečeme ve vyhřáté troubě nebo na grilu do měkka.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Rajec jemný Doporučené přílohy: Chléb tmavý český Dietní jídlo: ano Kalorie v jedné porci: 379 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Restování pro základ (10min), Pečení (30min) Doba vaření 10 porcí: 40min
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Hovězí a telecí » České dělění » Hovězí přední kližka
- Recepty dle surovin » Zelenina » Čerstvá zelenina » Lilkovité
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Evropa
- Recepty dle úpravy » Restování pro základ, Pečení
- Recepty dle kuchaře » Lenka
Statistiky
- Datum vložení: 20.03.2015
- Recept zobrazen: 2430x