Salát Coleslaw 80g

Salát Coleslaw 80g Salát Coleslaw 80g

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Hlávkové zelí bílé, 0,100 kg 1,97
Mrkev standard, 0,007 kg 0,11 ŠANDER ovoce zelenina
Majonéza, 0,010 l 0,71 Unilever Food Solutios
Cukr krystal, 0,004 kg 0,09
Ocet kvasný, 0,002 l 0,02
Sůl standard, 0,001 kg 0,01 Fany gastroservis
Pepř bílý mletý, 0,001 kg 0,04
Smetana nad 30% 0,003 l 0,26
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 3,21 Kalorie v 1 porci: 115 cal

Postup přípravy

Bílé zelí nakrájíme na 3x3 mm kostičky, to samé s mrkví. Majonézu smícháme s octem, cukrem, solí a pepřem.

Vše dobře promícháme a necháme aspoň dvě hodiny odpočinout v lednici.

Dejte si tu práci a opravdu krájejte na malé kousky o velikosti rýže. Rozhodně žádné struhadlo. Nedávejte tam žádný řapíkatý celer a jiné experimenty.

Jednodušší provedení

Koupit v KFC.

Možnosti inovace

Trocha mleté cibule.

Rada

Pro jemnější podání, trocha smetany nebo mléka s podmáslím.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Nápoj není potřebný Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 115 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Postupy studené kuchyně (20min) Doba vaření 10 porcí: 20min

Restaurace, kde toto jídlo podávají

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 20.03.2015
  • Recept zobrazen: 3002x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz. hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.
Králík s nádivkou nedělní oběd, rychlé, pečení Králík s nádivkou
Plněné paprikové lusky na rajské omáčce hlavní chod, restování pro základ, dušení Plněné paprikové lusky na rajské omáčce