Salát Coleslaw 80g

Salát Coleslaw 80g Salát Coleslaw 80g

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Hlávkové zelí bílé, 0,100 kg 1,97
Mrkev standard, 0,007 kg 0,11 ŠANDER ovoce zelenina
Majonéza, 0,010 l 0,71 Unilever Food Solutios
Cukr krystal, 0,004 kg 0,09
Ocet kvasný, 0,002 l 0,02
Sůl standard, 0,001 kg 0,01 Fany gastroservis
Pepř bílý mletý, 0,001 kg 0,04
Smetana nad 30% 0,003 l 0,26
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 3,21 Kalorie v 1 porci: 115 cal

Postup přípravy

Bílé zelí nakrájíme na 3x3 mm kostičky, to samé s mrkví. Majonézu smícháme s octem, cukrem, solí a pepřem.

Vše dobře promícháme a necháme aspoň dvě hodiny odpočinout v lednici.

Dejte si tu práci a opravdu krájejte na malé kousky o velikosti rýže. Rozhodně žádné struhadlo. Nedávejte tam žádný řapíkatý celer a jiné experimenty.

Jednodušší provedení

Koupit v KFC.

Možnosti inovace

Trocha mleté cibule.

Rada

Pro jemnější podání, trocha smetany nebo mléka s podmáslím.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Nápoj není potřebný Doporučené přílohy: Bez doporučené přílohy Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 115 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Postupy studené kuchyně (20min) Doba vaření 10 porcí: 20min

Restaurace, kde toto jídlo podávají

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 20.03.2015
  • Recept zobrazen: 2915x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hráškový krém s krutony polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Hráškový krém s krutony
Zvěřinový guláš na višňovém víně hlavní chod, restování pro základ, dušení Zvěřinový guláš na višňovém víně
Chobotnice v rajčatech hlavní chod, dietní, vaření Chobotnice v rajčatech