Vepřové maso na víně

Vepřové maso na víně

Vepřové maso na víně roku 1975

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Vepřová pečeně (karé bez kosti), 0,167 kg 16,46
Sádlo vepřové, 0,007 kg 0,64
Sůl standard, 0,001 kg 0,01 Fany gastroservis
Pepř černý mletý, 0,001 kg 0,15
Paprika sladká mletá, 0,001 kg 0,06
Víno červené alkohol, 0,033 l 3,78
Mouka pšeničná hladká, 0,003 kg 0,05 Food and frends
Recept hovězí vývar základní, 0,017 porce 0,08
Kečup standard 0,007 l 0,43
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 21,65 Kalorie v 1 porci: 377 cal

Postup přípravy

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, potom nakrájíme na silnější nudle a opečeme na rozehřátém sádle do zlatova. Osolíme, okořeníme mletým pepřem, posypeme mletou červenou paprikou, podlijeme vínem a udusíme do měkka. Je-li maso měkké, šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, opečeme, zalijeme masovým vývarem a povaříme. Nakonec dochutíme kečupem.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Mattoni perlivá Doporučené přílohy: Rýže Parboiled standard dušená Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 377 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Doba vaření 10 porcí: - neznámá -

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 25.03.2015
  • Recept zobrazen: 1980x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Šlehané jahody tří barev dezerty, ve vodní lázni, postupy studené kuchyně Šlehané jahody tří barev
Babiččina vánočka dezerty, pečení Babiččina vánočka
Marinovaný losos A studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, marinování Marinovaný losos A