Vepřové maso na víně





Vepřové maso na víně roku 1975
Postup přípravy
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, potom nakrájíme na silnější nudle a opečeme na rozehřátém sádle do zlatova. Osolíme, okořeníme mletým pepřem, posypeme mletou červenou paprikou, podlijeme vínem a udusíme do měkka. Je-li maso měkké, šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, opečeme, zalijeme masovým vývarem a povaříme. Nakonec dochutíme kečupem.
Doplňující informace
Doporučené nápoje: Mattoni perlivá Doporučené přílohy: Rýže Parboiled standard dušená Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 377 cal Jednoduché jídlo: ano Způsob úpravy: Doba vaření 10 porcí: - neznámá -
Zařazení receptu
- Recepty dle surovin » Masa » Vepřové maso » Vepřové karé (pečeně) bez kosti
- Recepty dle surovin » Nápoje » Alkoholické nápoje » Vína
- Recepty dle chodu » Hlavní chod
- Recepty dle regionu » Evropa
- Recepty dle kuchaře » Lenka
Statistiky
- Datum vložení: 25.03.2015
- Recept zobrazen: 1980x